26 lutego 2016 o 22:37
Zgłoś do moderacji
To przecież jakaś pomyłka!! Mam zaplanowane Karaoke w lokalu, są ludzie a program nie działa!!!!Nie ładuje piosenek, załaduje pół i stoi!! Masakra. Dodam tylko, że korzystam z wersji PRO!!!! POMYŁKA - zarazem można to uznać za reklamację i prośbę o zwrot źle wydanych pieniędzy!
demox kobieta, 34
Bieruń
Nagrań: 282, Postów: 8
4 marca 2016 o 02:22
Zgłoś do moderacji
Ising zeszlo na psy . Zdzeraja kase z nas. Dlaczego nie wolno wykupic dodatkowych funkcji osobno np efekt poglosowy ,nalezy niestety od razu kupic caly pamiet za 15 zl koszmar
Konto usunięte
16 marca 2016 o 17:08
Zgłoś do moderacji
Dwa razy w ciagu tygodnia zakupilem promocje na 24 godziny i dwa razy nie otrzymalem kodu aktywujacego...Prawie 50 zl wyrzucone???? Na moje e-maile zadnej odpowiedzi! Istnieje tutaj wogole jakis support ???
pawel mężczyzna, 34
Szczecin
Nagrań: 0, Postów: 222
18 marca 2016 o 13:33
Zgłoś do moderacji
winnerssportbar - proszę o kontakt w tej sprawie na kontakt@ising.pl
cybernius - wysłaliśmy ponownie duplikaty kodów. Czy mógłbym prosić o sprawdzenie poczty i informację, czy problem jest już rozwiązany?
Zależy nam na tym, aby każdy użytkownik iSing był zadowolony z naszych usług. Jeśli chodzi o support to pomoc można uzyskać szybciej wysyłając zgłoszenie do Pomocy technicznej lub na kontakt@ising.pl
Pozdrawiam!
I like to learn, but I hate to be taught
- Winston Churchill
pomajda kobieta
Nagrań: 0, Postów: 1
21 listopada 2016 o 12:09
Zgłoś do moderacji
Mam to samo w wersji pro nie działa iising, 3 komputery różne systemy to samo, ładowanie nowego flashplayer nowy system (oryginalny) nie działa nadal i-sing 3 tygodnie walki i nic, dodając mimochodem, jestem po informatyce. ;( Moim marzeniem jest by ising działał poprawnie, bo mi córka żyć nie daje
nikone kobieta, 19
Poznań
Nagrań: 31, Postów: 1
21 listopada 2016 o 12:30
Zgłoś do moderacji
masakra śpiewam sobie piosenkę zbyt wiele i chce stworzyć bitwe w popnuty a tu mówi że nie ma takiej piosenki a ja ją przed chwilą śpiewałam!!!
Luka
nwm111 kobieta
Nagrań: 0, Postów: 1
10 stycznia 2017 o 13:57
Zgłoś do moderacji
Mam ostatnio problem: Kiedy chce śpiewać w popnuty iSing nie wychwytuje mi mikrofonu i ustawia na domyślny a później gdy śpiewam nie wychwytuje mi głosu i muszę krzyczeć!!!