Hej,
Ostatnio (i już dużo wcześniej) odczuwam dotkliwy ból niemożności wybrania miniaturki wideo
🙂
Z punktu widzenia marketingu - niewinny głupi wyraz twarzy podczas śpiewania może wpłynąć na wygląd miniaturki (która jest wybierana chyba.. nie wiem, z połowy filmiku?), która to ostatecznie wpływa zapewne na ilość odsłuchań, a przynajmniej w pewnym stopniu na decyzje "kliknąć czy nie kliknąć, oto jest pytanie". ( No i troszkę wstyd później np. takie nagranie udostępnić znajomym na twarzo-książce
😃 )
Nie ukrywajmy, ludzie chętniej klikną w nagranie z ładnym jakościowo filmikiem niż w takie nagrane potocznie zwanym "kalkulatorem" bądź "ziemniakiem".. sądzę że reguła ta stosuje się również do miniaturki.
Oczywiście chodzi mi o przypadek nagrywania się aplikacją iSing, a nie o korzystanie z youtubowej wtyczki.
Miłym udogodnieniem (choćby w opcji PLUS) było by umożliwienie użytkownikowi wybrania miniaturki z pośród powiedzmy 5 różnych znaczników czasowych. Byłaby wtedy choćby mała, najmniejsza szansa że w którymś momencie nie wygląda się jak orangutan któremu przeszkadzają pchły na plecach
😛
All in favor?
p.s. Nie wiem, może był już wcześniej taki temat, ale na wszelki wypadek zakładam taki też tutaj
😃
..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..