Hej,
Ostatnio (i już dużo wcześniej) odczuwam dotkliwy ból niemożności wybrania miniaturki wideo
Z punktu widzenia marketingu - niewinny głupi wyraz twarzy podczas śpiewania może wpłynąć na wygląd miniaturki (która jest wybierana chyba.. nie wiem, z połowy filmiku?), która to ostatecznie wpływa zapewne na ilość odsłuchań, a przynajmniej w pewnym stopniu na decyzje "kliknąć czy nie kliknąć, oto jest pytanie". ( No i troszkę wstyd później np. takie nagranie udostępnić znajomym na twarzo-książce

)
Nie ukrywajmy, ludzie chętniej klikną w nagranie z ładnym jakościowo filmikiem niż w takie nagrane potocznie zwanym "kalkulatorem" bądź "ziemniakiem".. sądzę że reguła ta stosuje się również do miniaturki.
Oczywiście chodzi mi o przypadek nagrywania się aplikacją iSing, a nie o korzystanie z youtubowej wtyczki.
Miłym udogodnieniem (choćby w opcji PLUS) było by umożliwienie użytkownikowi wybrania miniaturki z pośród powiedzmy 5 różnych znaczników czasowych. Byłaby wtedy choćby mała, najmniejsza szansa że w którymś momencie nie wygląda się jak orangutan któremu przeszkadzają pchły na plecach
All in favor?
p.s. Nie wiem, może był już wcześniej taki temat, ale na wszelki wypadek zakładam taki też tutaj

..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..