serene kobieta
Zabrze
Nagrań: 30, Postów: 6
10 września 2011 o 23:12
Zgłoś do moderacji
Jeśli mam byc szcera japońskie piosenki są trudniejsze do śpiewania niż koreańskie. Tematem Azjatyckim interesuję się od dawna, bo tylko taka muzyka i takie filmy rządzą w mojej bibliotece. Nie mam nic przeciwko, a jak zrobię covery to wam podeślę
hermess kobieta
Nagrań: 34, Postów: 11
11 września 2011 o 04:34
Zgłoś do moderacji
Mi się pomysł bardzo podoba, ale znając reali iSing nie wypali...Ludzie którzy interesują się Japonią i mangą, anime będą wiedzieli o co chodzi, z resztą wymowa japońska jest podobna do naszej a z tekstem nie byłoby problemu przerobić na normalne litery jak tu: http://www.youtube.com/watch?v=ToXtMlzrdvQ
Jestem za, ale jeśli wybraliby te najbardziej kultowe (czyli z anime), no ale nieznane perełki mogły też by się trafić jak watsuremono no mori
21 września 2011 o 18:56
Zgłoś do moderacji
ano ..myśle że ja mogę się wypowiedzieć na temat japońskich piosenek ...i bardzo chciałabym aby takie znalazły się na ising ,ponieważ nie tylko kocham je słuchać ale i także śpiewać ...są według mnie bardzo piękne :3 ..a sądzę że wiem co mówię skoro uczę się tego pięknego języka... jeśli ktoś polubi japońskie piosenki to radze się zapoznać z czymś takim jak Vocaloid ^-^ serdecznie polecam ...
P.S. Jak ktoś chce może sobie zobaczyć na Wikipedii czym są Vocaloid'y ^-^
(Tak jestem fanką mangi i anime ,...baardzo w to zaangażowaną)
15 marca 2012 o 21:39
Zgłoś do moderacji
Błagam o repertuar Vocaloidów, YUI, Asian Kung-Fu Generation, UVERworld, NICO Touches the Wall, Aiki Yoshioki, Eiko Shimamiyi... i tym podobnych!
A tak dla yokochanx3 - wszyscy interesujący się Japonią MUSZĄ wiedzieć co to Vocaloid. =D Lubię nagrywać ich piosenki. Mogę upodobnić swój głos do Kaito (patrz: YouTube, ten sam login co na iSing.pl).
Pozdrawiam! ^ ^ .
ftalo mężczyzna, 29
RTA
Nagrań: 51, Postów: 220
20 marca 2012 o 06:24
Zgłoś do moderacji
jeśli chodzi o japońskie ,to polecam piosenki z Sailor Moon ,bardzo fajnie się śpiewa,dużo tego jest,a podkład muzyczny niepowarzalny
inoriyuzuriha kobieta, 24
Polska, Inowrocław
Nagrań: 0, Postów: 40
23 kwietnia 2013 o 22:53
Zgłoś do moderacji
Hai, hai ,hai! My chcemy piosenki po JAPOŃSKU! Kocham śpiewać po Japońsku... Bo tylko to lubię robić w życiu a i jeszcze się uczyć j. japońskiego
😊
Kochaj życie!
lepepo mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 2
25 kwietnia 2013 o 10:36
Zgłoś do moderacji
Jestem za dodaniem piosenek Japońskich i Koreańskich sam potrafię wiele z nich i z chęcią zaspiewam
0miku0 kobieta, 23
Stargard
Nagrań: 0, Postów: 12
13 maja 2013 o 20:46
Zgłoś do moderacji
Japonia....ah, kocham Japońskie piosenki i ogólnie Japonię...od dawna słucham J-pop-u, oglądam anime, czytam mangi i robię Cosplaye....^,,^
Było by Zajebi**ie gyby znalazły się u piosenki po Japońsku [oczywiście karaoke X3]
Najbardziej z Japońskich piosenek kocham zespół Vocaloid i różne OP, ED z anime >w<
Jeszcze raz bardzo popieram wstawienie tu Japońskich piosenek ^,,^
amibolo mężczyzna, 47
Nowy Sącz
Nagrań: 1434, Postów: 40
13 maja 2013 o 22:58
Zgłoś do moderacji
Ja kompletnie nie znam japońskiego, kilka słów najwyżej, ale... Śpiewałem piosenkę po japońsku i jestem jak najbardziej za tym żeby można było coś na portalu zaśpiewać w tym pięknym języku...
10 czerwca 2013 o 19:17
Zgłoś do moderacji
O jest tu dużo piosenek japońskich nie powiem spotkałam parę. Ale osobiście częściej z piosenkami spotykają się Otaku. Czyli ludzię oglądający anime. 🙂 Nie powiem jestem otaku i kocham Elfen Lied.
Otaku oglądająca Elfen Lied
mijo89mika kobieta, 35
Białystok
Nagrań: 0, Postów: 6
22 lipca 2013 o 22:00
Zgłoś do moderacji
fajnie by było by to wrzucili bo lubię tą piosenkę- daichi miura "lullaby"- http://www.youtube.com/watch?v=j3Yi8yAwliY
izuupop kobieta, 22
Lublin:3
Nagrań: 2, Postów: 1
13 listopada 2013 o 14:53
Zgłoś do moderacji
O fajnie jakby były! Jestem za, ponieważ umiem kilka takowych (
😊)
Miku Miku:3
mln0va kobieta, 24
Nagrań: 20, Postów: 14