Witam!
Mam wrażenie, że trochę jest chore wyświetlanie reklam wyborczych na stronie ISING, jakieś Espumisany rozumiem, ale żeby nękać reklamami Platformy Obywatelskiej to już przesada!
To jest naprawdę żenujące! Tak samo jak nienawidzę PO tak samo jestem w stanie znienawidzić ISing. Uważam, że Ising a raczej dział od PR powinien rozważyć to jaki zastosuje marketing wobec Nas, użytkowników i zastanowić się czy te durne reklamy wyborcze nie zrażą większości z PRAWIDŁOWO i RACJONALNIE myślących ludzi, głównie młodych. Dla mnie jest to chamskie zachowanie wciskać do głowy młodym ludziom, którzy sami jeszcze maja sieczkę i nie maja ukierunkowanych poglądów, panią premimer Kopacz wraz z cała lewicą, która dała Polsce wiecej złego niż dobrego. Partia dla której liczy sie dobro innych państw i społeczeństwo innych krajów nie jest dla mnie żadną partią. Powinni dbać o interesy Polski a nie o swoich koleżków z zachodu. Jeśli dajecie sie omamić tym, którzy mają w szanownym POważaniu interesy Nas, Polaków to proszę bardzo. Tylko nie wpajajcie tym małym dzieciom, które tutaj są, 11nastolatkom i wszystkim niepełnoletnim, jakie to PO jest świetne bo sponsoruje ISing.
Mam nadzieję, ze chociaż ktoś to przeczyta i nie okaże znieczulicy, zanim oczywiście post ten nie zostanie usunięty, jak wszystkie niewygodne przekazy. Wszak żyjemy w kraju z wolnością słowa i wyboru, gdzie tylko to, co jest nagłaśniane przez mass media jest słuszne i właściwe
😊
Pozdrowienia dla wszystkich tych, którzy maja otwarte oczy. Dla uśpionych wielki brzdęk zegara na pobudkę
Ciao