Witajcie!
Organizuję konkurs ,,Z iSing do gwiazd''.
Jest on adresowany dla najmłodszych użytkowników w przedziale wiekowym 7-13, żeby było sprawiedliwie
🙂.
Konkurs trwa od dzisiaj(13.04.10) do 27.04.10. Ogłoszenie wyników nastąpi kilka dni po zakończeniu konkursu.
Nagrywamy po 2 piosenki<każdy chętny>. Oto lista piosenek:
Natalia Kukulska- Bal moich lalek
Majka Jeżowska- Wszystkie dzieci nasze są
Lady Pank-Stacja Warszawa
Blue Cafe- Czas nie będzie na nas czekał
Budka Suflera- Takie tango
Fasolki- Witaminki
Myslovitz- Długość dźwięku samotności
Łzy- Oczy szeroko zamknięte
Jak widzicie podałam piosenki bardziej dziecięce i te inne. Zapraszam do zgłaszania się.
Uczestnicy I etapu:
1.dominikajwsk4 otrzymano nagrania
2.musicfan otrzymano nagrania
3.kacpero9 otrzymano nagrania
4.alibir otrzymano nagrania
5.patrycjamichalak otrzymano nagrania
6.kinguuusiaaa otrzymano nagrania
7.98blondi otrzymano nagrania
II etap:
Rozstrzygnęłam!
A więc odpadły 2 osoby. O liczbie puntów każdy kto odpadł dowie się osobiście.Maksymalnie można było uzyskać 5 pkt,A oto lista tych którzy przechodzą dalej!
1.dominikajwsk4 5 pkt pięknie śpiewająca, młoda artystka, przyszłość polskiej i nie tylko, sceny !!
2.kinguuusiaaa 5 pkt koleżanka ze starszych, ma bardzo ładny i mocny głos, godny pozazdroszczenia
3.musicfan 4,5 pkt delikatny, dziewczęcy głosik, pokazywany z jak najlepszej strony w każdym utworze
4.patrycjamichalak utalentowana dziewczynka, o nietypowym głosie z małym ,,paproszkiem''
5. kacpero9 jedyny chłopiec w konkursie, który ma niezwykły talent ale musi umieć go wykorzystać
Wszyscy którzy zwycięsko przeszli muszą do 1 maja nagrać jeden utwór z repertuaru Czesława Niemena. Wiem, że są to bardzo trudne utwory dlatego będę oceniać surowo
Edytowano 27 kwietnia 2010 o 17:57.