Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
wiktoria1111 pisze:
a to ała to było dlatego, że kot mi wbił pazury w nogę.ze szczęścia.zaraz mi zrzuci myszkę ten mój kot!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
wiktoria1111 pisze:a to ała to było dlatego, że kot mi wbił pazury w nogę.ze szczęścia.zaraz mi zrzuci myszkę ten mój kot!
dobrze wiedziec, to dla nas wazne
wiktoria1111 pisze:
kaspo pisze:wiktoria1111 pisze:a to ała to było dlatego, że kot mi wbił pazury w nogę.ze szczęścia.zaraz mi zrzuci myszkę ten mój kot!
dobrze wiedziec, to dla nas wazne
Ty do tej mojej wypowiedzi jesteś nastawiony przyjaźnie czy wrogo?
This is something more.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Moim zdaniem ekipa powinna jakoś zachęcić kluby karaoke do zarejestrowania się tutaj, albo zlecić takie zadanie nowym moderatorom, którzy by wysłali kilka zaproszeń do wybranych właścicieli klubów (to tak tylko na próbę, żeby sprawdzić, czy to wypali) 🙂
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej