Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
filipzkonopi pisze:
martiwin pisze:Myśle że to bez sensu... każdy postępuje wedle własnego sumienia.. Lepiej się pomódlcie...Dokładnie
''Do tej pory wszytko było proste. Bałam się, to próbowałam uciec. Nienawidziłam, to próbowałam walczyć. ''
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
`Panta rhei kai ouden menei...`
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Po prostu JESTEM...
Sportylenka:):):):)
juslen pisze:
.......brak mi słów, którymi mogłabym opisać to co czuję... wewnętrzny niepokój towarzyszył mi już od wczoraj a dzisiaj ta wiadomość tak nierealna.... chciałabym się obudzić i stwierdzić, że to tylko zły sen.... w takich chwilach jak ta człowiek w nowy sposób pojmuje swoje człowieczeństwo ........[*] Niech spoczywają w pokoju.......
Sportylenka:):):):)
filipzkonopi pisze:
martiwin pisze:Myśle że to bez sensu... każdy postępuje wedle własnego sumienia.. Lepiej się pomódlcie...
Dokładnie
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej