Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
filipzkonopi pisze:
martiwin pisze:Myśle że to bez sensu... każdy postępuje wedle własnego sumienia.. Lepiej się pomódlcie...Dokładnie🙂
''Do tej pory wszytko było proste. Bałam się, to próbowałam uciec. Nienawidziłam, to próbowałam walczyć. ''
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
`Panta rhei kai ouden menei...`
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Po prostu JESTEM...
Sportylenka:):):):)
juslen pisze:
.......brak mi słów, którymi mogłabym opisać to co czuję... wewnętrzny niepokój towarzyszył mi już od wczoraj a dzisiaj ta wiadomość tak nierealna.... chciałabym się obudzić i stwierdzić, że to tylko zły sen.... w takich chwilach jak ta człowiek w nowy sposób pojmuje swoje człowieczeństwo ........[*] Niech spoczywają w pokoju.......
Sportylenka:):):):)
filipzkonopi pisze:
martiwin pisze:Myśle że to bez sensu... każdy postępuje wedle własnego sumienia.. Lepiej się pomódlcie...
Dokładnie🙂
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Nowe piosenki – Justyna Steczkowska w „GAJA” zachwyca mistycznym brzmieniem. IGO w „Wiatr” przypomina o sile zmian i odwadze. Kuban i Mrozu w „Zanim spadnie deszcz” opowiadają o przemijaniu. A do tego kultowe „99 Luftballons” Neny – hit, który podbił świat! ud83cudfa4u2728
Zobacz więcej