sebik908 mężczyzna, 42
Nagrań: 0, Postów: 1
20 lipca 2015 o 10:42
Zgłoś do moderacji
Zastanawiam się co ona w sobie ma? jej twórczość jest wciągająca, choć mam mieszane uczucia.
http://www.brotex.pl/
15 września 2015 o 11:38
Zgłoś do moderacji
Gdyby nie natrętne puszczanie jej piosenek w radiu, to może nawet bym ją polubiła, ale szczerze mówiąc, nie da się polubić kogoś, kto od rana męczy Cię swoją piosenką w radiu, w telewizji... Nieszczególnie za nią przepadam, ale nie mogę stwierdzić, że jej nie lubię. Ciekawe jakie inne utwory ma w zanadrzu. Ale błagam was... swoimi czasy osłabiała mnie częstością emisji teledysku w ESKA TV. To jedyna stacja muzyczna jaką mam w tv, nie wiem czy na innych też było to samo. W każdym razie odbierałam to jako natrętne promowanie tej osoby.
28 września 2015 o 01:09
Zgłoś do moderacji
Jak na nasze polskie warunki, gdzie twórczość prezentowana w mediach jest taka sobie, to ona jest wyjątkowo ciekawym zjawiskiem - choć jednocześnie podejrzewam, że musi mieć gigantyczne "plecy", bo wybaczcie, ale nie chce mi się jakoś wierzyć, że nagle od tak dziewczyna z telewizyjnego show jest AŻ tak promowana. Jednak na skalę światową czy choćby Europy to ani to Jennifer Lopez ani Alicia Keys ani Michael Jackson. Podejrzewam, że max. jeszcze 2 płyty i koniec kariery, ale oczywiście życzę jej jak najlepiej.
4 października 2015 o 21:10
Zgłoś do moderacji
Są artyści i są produkty, Artysta sam czuje samego siebie w tekście i nie wszystko zaśpiewa. Produkt? piosenka ma mieć tyle czasu, zwrotek, ref wpadający ucho i jest show. Pozdrawiam