Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
bocin pisze:
nieudana pisze:🙁🙁
No już... uśmiechnij się. 🙂
Zrobimy sobie niezapomnianą noc poślubną. 🙂
ragazzo occhi cielo.
bocin pisze:
Nieprawda. 🙁Bo my będziemy się wtedy w samotności bawili w jakimś fajnym lesie. 🙁
ragazzo occhi cielo.
nieudana pisze:
bocin pisze:nieudana pisze:🙁🙁No już... uśmiechnij się. 🙂Zrobimy sobie niezapomnianą noc poślubną. 🙂To dopiero po ślubie. 🙁
filipzkonopi pisze:
nieudana pisze:bocin pisze:nieudana pisze:🙁🙁No już... uśmiechnij się. 🙂Zrobimy sobie niezapomnianą noc poślubną. 🙂To dopiero po ślubie. 🙁
Ja bym nie brał w ciemno, Bocin żądaj jazdy próbnej 😛
nieudana pisze:
filipzkonopi pisze:nieudana pisze:bocin pisze:nieudana pisze:🙁🙁No już... uśmiechnij się. 🙂Zrobimy sobie niezapomnianą noc poślubną. 🙂To dopiero po ślubie. 🙁Ja bym nie brał w ciemno, Bocin żądaj jazdy próbnej 😛🙁🙁🙁🙁🙁I ty Filipie przeciwko mnie...?🙁
filipzkonopi pisze:
nieudana pisze:filipzkonopi pisze:nieudana pisze:bocin pisze:nieudana pisze:🙁🙁No już... uśmiechnij się. 🙂Zrobimy sobie niezapomnianą noc poślubną. 🙂To dopiero po ślubie. 🙁Ja bym nie brał w ciemno, Bocin żądaj jazdy próbnej 😛🙁🙁🙁🙁🙁I ty Filipie przeciwko mnie...?🙁
Nie no co ty ja zawsze za tobą. To tylko sugestia żeby póxniej rozczarowań nie bylo, no wiesz pan mlody moze sie okazać kulawym mimo ze nie kuleje😛
nieudana pisze:
filipzkonopi pisze:nieudana pisze:filipzkonopi pisze:nieudana pisze:bocin pisze:nieudana pisze:🙁🙁No już... uśmiechnij się. 🙂Zrobimy sobie niezapomnianą noc poślubną. 🙂To dopiero po ślubie. 🙁Ja bym nie brał w ciemno, Bocin żądaj jazdy próbnej 😛🙁🙁🙁🙁🙁I ty Filipie przeciwko mnie...?🙁Nie no co ty ja zawsze za tobą. To tylko sugestia żeby póxniej rozczarowań nie bylo, no wiesz pan mlody moze sie okazać kulawym mimo ze nie kuleje😛Jak ktoś się kocha to w łóżku tez będzie dobrze Filipie. 🙁
filipzkonopi pisze:
nieudana pisze:filipzkonopi pisze:nieudana pisze:filipzkonopi pisze:nieudana pisze:bocin pisze:nieudana pisze:🙁🙁No już... uśmiechnij się. 🙂Zrobimy sobie niezapomnianą noc poślubną. 🙂To dopiero po ślubie. 🙁Ja bym nie brał w ciemno, Bocin żądaj jazdy próbnej 😛🙁🙁🙁🙁🙁I ty Filipie przeciwko mnie...?🙁Nie no co ty ja zawsze za tobą. To tylko sugestia żeby póxniej rozczarowań nie bylo, no wiesz pan mlody moze sie okazać kulawym mimo ze nie kuleje😛Jak ktoś się kocha to w łóżku tez będzie dobrze Filipie. 🙁
To sie tak tylko mówi😛
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej