1 kwietnia 2015 o 15:16
Zgłoś do moderacji
Czy mogę zrobić tak że ktoś nie może mnie obserwować i widzieć moich nagrań... albo, aby przed za subskrybowaniem musiał mnie poprosić o zgodę. Pytam ponieważ taka koleżanka mnie obserwuje a ja nie chce ona jest z mojej klasy. Ona śpiewa niezbyt ładnie.. ale mnie krytykuje pod postacią żartów.. kiedyś mi mówiła że wie że śpiewam jak mord ale chce mnie usłyszeć na żywo.. przed moją naj przyj. ani przed sis się nie boje bo one też nie umieją śpiewać.. ale ja nie chce aby ona moje nagrania
PROSZĘ POMOCY MUSICIE MNIE URATOWAĆ
jak czegoś nie zrozumieliście piszcie odpowiem, byle tylko ona nie widziała moich nagrań... plisss
23 czerwca 2015 o 20:37
Zgłoś do moderacji
może...z publicznych na znajomych wyżuć ja ze znaj i jets okey 🙂 albo poprostu w publicznych ustaw sobie ,że nikt nie moze komentowac albo tylko z plusem mogą (:
23 czerwca 2015 o 20:37
Zgłoś do moderacji
może...z publicznych na znajomych wyżuć ja ze znaj i jets okey 🙂 albo poprostu w publicznych ustaw sobie ,że nikt nie moze komentowac albo tylko z plusem mogą (:
23 czerwca 2015 o 20:38
Zgłoś do moderacji