Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
This is something more.
tak . baleron
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
kaspo pisze:
No wlasnie moi Drodzy! Kto wybiera sie na to dzikie wydarzenie muzyczne 16 czerwca Roku Panskiego 2010 na Bemowie w Warszawie? Bedzie to zapewne najwieksze wydarzenie "metalowe" tego roku w calej Europie. Jakie sa wasze odczucia w zwiazki z tym wdarzeniem?
P.S. Wpisy typu, "ja nie jade; nie lubie metalu; a kiedy bedzie milej cyrkus?" swiadcza tylko o glupocie 🙂
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
Nie wszyscy po prostu się na to wybierają 😉 Ale na to obowiązkowo! 🙂
http://www.lastfm.pl/event/1531632+Anti-Human%2C+Anti-Life
ragazzo occhi cielo.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej