3 kwietnia 2010 o 22:37
Zgłoś do moderacji
Chciałabym się zapytać gdzie w Łodzi, w czasie wakacji, choć nie koniecznie można się trochę poduczyć poprawnego śpiewania? Wolałabym, co tu kryć, ofertę bezpłatną. Nie wiem, może jakiś pałac młodzieży, czy coś takiego. U mnie w szkole jest chórek, ale po pierwsze zlewa się z moimi lekcjami, po drugie jakoś nie potrafię się porozumieć z panem od muzyki. To znaczy... Mój pan, którego mimo wszystko bardzo lubię, uważa, że jestem solistką i nie powinnam śpiewać w chórku, bo nie śpiewam czysto. Nie wiem dlaczego tak jest, ale nie umiem tego zmienić, a on nie potrafi mi wytłumaczyć jak mam śpiewać poprawnie, dlatego zwracam się do Was. Pomożecie?
"Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, trzymają język za zębami."
Oscar Wilde
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
3 kwietnia 2010 o 23:16
Zgłoś do moderacji
Oj wątpię, żebyś mogła znaleźć ofertę bezpłatną, bo niestety obecna rzeczywistość świata kręci się wokół pieniądza
🙂
Ale życzę Ci owocnych poszukiwań, bo może i znajdziesz taki warsztat
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
4 kwietnia 2010 o 18:46
Zgłoś do moderacji
Do Daliczek: Bardzo dziękuję za odpowiedź. Nad obozem wokalnym warto się zastanowić, masz racje. Przeanalizuję to z mamą
😉 Wiem, że lepiej samemu nie ryzykować, ale trudno, kiedy baardzo kocha się śpiewać.
🙂) Stronę znam i staram się z niej korzystać jak najczęściej
🙂
Do Robertas19: Tak, wiem, niestety. Dzięki za życzenia
😉 I rzecz jasna za odpowiedź
🙂)
Nadal czekam na jakieś informacje.
🙂)
Oscar Wilde
coach mężczyzna
Łódź
Nagrań: 27, Postów: 59
16 kwietnia 2010 o 00:12
Zgłoś do moderacji
Za darmo raczej trudno będzie znaleźć cokolwiek. No, chyba że zdasz egzaminy wstępne do Szkoły Muzycznej: http://muzyczna.lodz.pl/szkola/stopien2 Są dwa wydziały wokalne: klasyczny i jazzowy.
franiamaj kobieta, 27
Łódź
Nagrań: 1, Postów: 142
21 kwietnia 2010 o 11:06
Zgłoś do moderacji
Ja jadę na kolonie artystyczne gdzie śpiewamy bardzo dużo
🙂
każda minuta smutku zabiera Ci sześćdziesiąt sekund szczęścia
franiamaj kobieta, 27
Łódź
Nagrań: 1, Postów: 142
21 kwietnia 2010 o 12:50
Zgłoś do moderacji
ja też. Świetna stronka
każda minuta smutku zabiera Ci sześćdziesiąt sekund szczęścia
22 kwietnia 2010 o 20:53
Zgłoś do moderacji
Okey, dziękuję
🙂
Oscar Wilde
fish kobieta
Nagrań: 0, Postów: 1
27 czerwca 2010 o 16:55
Zgłoś do moderacji
W tym roku już poraz trzeci odbywa się w Łodzi Letnia Akademia Jazzu. Są to wykłady muzyków (w tym roku ma sie też pojawić Elżbieta Zapendowska). Wykłady są bezpłatne i mają miejsce co czwartek w klubie Wytwórnia, wieczorem po każdym wykładzie jest koncert wykładowcy. Gorąco polecam.