19 czerwca 2017 o 23:35
Zgłoś do moderacji
Mam pytanie jak tu nagrać swoją piosenkę? Muszę kupić każdą która chce śpiewać?
21 sierpnia 2017 o 13:19
Zgłoś do moderacji
Ja mam fb i klikam doładuj żetony i to mi wyskakuje: Niestety Twoje konto nie zostało potwierdzone, ponieważ użyto konta, które nie zostało zweryfikowane na Facebooku. co mam zrobić
23 sierpnia 2017 o 19:40
Zgłoś do moderacji
po zakonczeniu bitew popnut. zacina sie. nie ocenia ani nie pokazuje kto wygral.
25 listopada 2017 o 21:53
Zgłoś do moderacji
Mam pytanie,bo założyłam nowe konto i nie odstałam na start żetonów.A przecież na start zawsze się dostje 🙁 DLACZEOG TAK?
27 listopada 2017 o 14:54
Zgłoś do moderacji
lamaagatty pisze:
Mam pytanie,bo założyłam nowe konto i nie odstałam na start żetonów.A przecież na start zawsze się dostje 🙁 DLACZEOG TAK?
Musisz zweryfikować przez fb,albo doładować.Ja sam nie wiem dlaczego są żetony.
PS:Kocham Śpiewać :)
4 marca 2018 o 18:06
Zgłoś do moderacji
A JA MAM 3 DIAMETY I 0 ŻETONÓW A JA CHCE POŚPIEWć
12 sierpnia 2018 o 20:50
Zgłoś do moderacji
mi sie normalnie doładowują żetony po prostu nie jesteście polączeni z facebookiem ja na początku miałem tak że byłem połączony z facebookiem i w piątek o 20 mi się nie doładowało ale póżniej odświeżyłem i po 5 minutach było wszystko w porządku
tg1 mężczyzna, 15
Nagrań: 9, Postów: 2
15 listopada 2019 o 20:29
Zgłoś do moderacji
założyłąm owe kąto i dalej nie mam żetonów a dzisiaj jest piątek
22 grudnia 2019 o 16:04
Zgłoś do moderacji
Bardzo chciałam pograć w popnut bitwy ale nie mam Facebooka czemu nie mogło być aby potwierdzić konto e mailem
30 maja 2020 o 16:38
Zgłoś do moderacji
[cytat=rapowiczkozkielski]Wykorzystałem wszystkie żetony w poprzednim tygodniu dziś jest piątek i pisze że mam 0 żetonów ,a w opisie gry jest napisane że żetony uzupełniają się w piątki . Czy żetony doładowują się o konkretnej godzinie ? Ja chcę śpiewać z popnutami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/cytat]