bodychrist mężczyzna, 36
Poznań
Nagrań: 0, Postów: 4
26 października 2014 o 17:21
Zgłoś do moderacji
OGÓLNE ZASADY SESJI NAGRANIOWYCH W HOME SOUNDS RECORD:
1. Klient przychodzi z GOTOWYM podkładem audio na nośniku usb (preferowany pendrive).
2. Ja zajmuje się wyłącznie realizacją samego wokalu bez ingerencji w podkład. NIE DOKONUJE MASTERINGU lecz tylko i wyłącznie mix samego wokalu nagranego u mnie co robię na miejscu także klient wychodzi ode mnie z gotowym demo.
3. Nie nagrywam instrumentów tj. perkusji, organów itp. Istnieje ewentualna możliwość nagrania gitary elektroakustycznej, którą można podłączyć pod mikser lecz również nie zajmuje się jej masteringiem i nie mam wpływu na jej brzmienie.
4. Gatunki muzyczne nie mają znaczenia !
5. Klient ma decydujący wpływ na końcowe brzmienie wokalu poprzez sugestie i propozycje poprzez swoje własne oczekiwania odnośnie ostatecznego efektu brzmienia wokalu.
6. Wszystkie sesje nagraniowe rejestrowane są na laptopie w profesjonalnym programie realizatorskim za pomocą mikrofonu wysoko membranowego przeznaczonego do nagrań studyjnych. Sesje odbywają się w specjalnie przeznaczonym do tego miejscu wytłumionym panelami akustycznymi.
7. CENA 25 PLN obejmuje rejestracje wokalu do jednego utworu i jego końcowy mix bez ograniczeń czasowych !
Poglądowe utwory rejestrowane u nas można posłuchać na naszej stronce: www.facebook.com/homesoundsstudio
Studio mieści się w Poznaniu.
Kontakt: 507 542 214
http://www.facebook.com/bodychristofficial