25 października 2014 o 19:01
Zgłoś do moderacji
Ludzie. NA LITOŚĆ PAŃSKĄ, CZY WY UWAŻACIE SIEBIE ZA TAKICH ŚWIETNYCH? ZA NAJLEPSZYCH? NIE MOŻNA WAM NAPISAĆ SZCZEREJ UWAGI, SZCZEREJ OCENY?
Widać nie.
Zgadza się, mam 11 lat i oceniam tylko, ale tylko szczerze. Sory, od tego jest możliwość oceny, oceniamy jak naprawdę myślimy. Jak mi się nie podoba, tak piszę, jak mam uwagi, je piszę, oceniam jak sądzę i za to co naprawdę myślę, przesyłacie mi tony nieprzychylnych wiadomości i komentarzy? Uważacie, że jesteście niewiadomo kim? NO PATRZCIE, NAWET NIE SĄ SŁAWNI A SODÓWKA IM UDERZYŁA DO GŁOWY! Kto się zgadza kopiuje i wkleja na profil!
Jak powinno być:
-Szczere opinie
-Przyjmujemy krytykę
-Nie jesteśmy złośliwi
-Nie hejtujemy (inaczej jak coś nam się nie podoba, nie piszemy "okropnie" albo coś w tym stylu, tylko wyjaśniamy np. zmień to i to, narazie mi się nie podoba przykro mi )
Tyle na ten temat, oceniam jak oceniam, szczerze, jak naprawdę myślę i uszanujcie to, że chociaż jedna osoba na tym portalu pisze prawdę! Powinno się dziękować za niemiłe komentarze, bo to dzięki nim dowiadujemy się co powinniśmy zmienić i co robimy źle- tak czy nie? TAK. Więc, następnym razem, jak na niefajny dla ciebie komentarz, będziesz chciał/a odpowiedzieć hejtem, to się zastanów.
6 grudnia 2014 o 17:27
Zgłoś do moderacji
Popieram Cię w 100 % ja na przykład ładnie nie śpiewam i wiem o tym doskonale a nikt dosłownie nikt ni umie szczerze napisać co sądzi