20 października 2014 o 22:16
Zgłoś do moderacji
Wiem, że to głupie żę nie umiem s radzić z własym życiem że pisze to jak jakaś idiotka by każdy mógł to sb przexczytać, ale chcałam żęby ktoś podniósł mnie na duchu ktoś kto mnie nie zna ktoś obcy. Mój problem jest wtym że kocham śpiewać i grać na gitarze i keyboardzie (to ostanie dopiero się uczę) ale wiem, że nie mam talentu, ale mimo, że ktoś uważą że nie umiem i ma racje to ja i tak będę to robiła bo to kocham, ale chciałabym,pokazać innym że czasami nie potrzeba talentu tylko miłość do muzyki co rok w mojej szkole sa organizowane dni otwarte każdy pokazuje co może i chce orginalnego nowym uczniom. to ostatni rok i ja chciałabym coś pokazać ale boje się że albo się zbłażnie albo coś a pozta tym nie wiem jak to zrobic żeby inni się dowiedzieli nauczyciele że chce w tym uczestnić oczywiście w towarzystwie muzyki
lolek197 mężczyzna, 33
Sosnowiec
Nagrań: 73, Postów: 17
24 października 2014 o 16:02
Zgłoś do moderacji
Idź do nauczycielki i powiedz jej o tym. Wrzuć na luz i jak coś pójdzie nie tak, to powiedz sobie - walić to.
Piotr
25 października 2014 o 19:15
Zgłoś do moderacji
dzięki za wsparcie możę masz racje i powinnam tak zrobić
🙂 w kmońcu to ostatni rom może nikt nie będzie się potem zemnie wyśmiewał jak coś nie wyjdzie
😛