16 października 2014 o 11:43
Zgłoś do moderacji
Witam wszystkich,
czy mógłby ktoś poradzić jak mogę nagrać obraz dobrej jakości na iSing? Wczoraj nagrałam swój pierwszy utwór ale nie podoba mi się to, że obraz jest jakby spowolniony i zacinający się.
Czy jest możliwość poprawienia jakości nagrywania obrazu? Czy to jest przyczyna kamerki w komputerze (1,3 megapiks) czy może zainstalowanych driverów? A może powinnam nagrywać na zewnętrzną kamerę i potem innym programem "zlepić" głos z obrazem?
Proszę o pomoc, gdyż widzę u niektórych z Was naprawdę dobrą jakość obrazu i sama chciałabym aby i mój taki był.
Pozdrawiam
Milena
Milena
exciter mężczyzna, 45
Nagrań: 119, Postów: 498
23 października 2014 o 01:01
Zgłoś do moderacji
na to nic nie poradzisz.. na to sklada sie milion czynnikow takich jak: rozdzielczosc, przegladarka, sterowniki kamerki, flash, predkosc upload, kaprys serwerow iSing itd....
u mnie z niewiadomych przyczyn podczas nagrywania tzw "moja piosenka" wystepuje wkurzajace cykanie w dzwieku.. nie mam pojecia z kad, kiedy i jak sie wzielo i nie wiem jak sie go pozbyc.. dlatego ulubionym motywem jest polaczenie sciezki audio ze sciezka video, wrzutka na YT i dopiero podpiecie na iSing
Exciter