neomusic mężczyzna, 40
Poznań
Nagrań: 128, Postów: 657
30 września 2014 o 02:05
Zgłoś do moderacji
Zaskakiwała w selekcji, zaryzykowala w prezentacji i niemal efektem jojo poradzila sobie w finale! Zadanie bylo trudnule, bowiem poziom w wystepach z zespolem byl doskonaly. Czym Sandra przekonala jurorow dowiecie sie za kilka godzin w kolejnym poscie. Ten pisze z komorki - specjalnie wrocilem na moment do hotelu by Wam napisac co i jak. Warsztaty wokalne wygrala angelika1399 , natomiast zestaw mikrofon & sluchawki trafia do ivasobolewska. 4te miejsce zajal Tobiasz Pietrzyk, a o krok od zwyciestwa byli jeszcze rudziutkam, osnalili, jeorge, patiwu, adda0211.
Calosc finalu zostala nagrana na video z audio - wkrotce udostepnimy Wam zapisy wystepow finalowych, ktore jednak nie oddadza z pewnoscia tych emocji, ktore panowaly w trakcie imprezy. Dzialo sie! Nie bylo Was? Zdecydowanie macie czego zalowac !
🙂 poziom artystyczny, atmosfera i jakosc calosci z pewnoscia pozostana w pamieci Finalistow...
🙂
Edytowano 30 września 2014 o 03:52.
Piotr "Piter" Baranowski
Specjalista MyMusic A&R / Łowca Talentów , Dyrektor #talentobranie
Dyrektor i Developer Fandoms.pl
pluskotka kobieta, 36
Okolice Krosna
Nagrań: 242, Postów: 42
30 września 2014 o 08:45
Zgłoś do moderacji
Gratuluje zwycięzcom
🙂
Trzymam kciuki za dalsze sukcesy finalistów
😘
"Każdego ranka dostajemy szanse na nowe życie. Pomimo chmur - walcz, bo życie nie kończy się na kłopotach, a słońce świeci ponad nimi..."
Konto usunięte
Białystok
30 września 2014 o 10:42
Zgłoś do moderacji
Gratulacje i pozdrowienia dla wszystkich!
sorella
30 września 2014 o 10:53
Zgłoś do moderacji
Gratulacje
🙂
"Jeśli coś kochasz, puść to wolno. Jeśli wróci - jest twoje. Jeśli nie - nigdy twoje nie było."
omina0001 mężczyzna, 48
Wrocław
Nagrań: 21, Postów: 21
30 września 2014 o 11:59
Zgłoś do moderacji
I tak właśnie obstawiałem po prezentacji na żywo. Zdecydowanie najlepsze wrażenie. Chociaż muszę powiedzieć że siedziałem koło Pana który sterował dźwiękiem i pierwszym wykonawcom na pewno nie pomógł bo dźwięk był wysterowany fatalnie. Później było znacznie lepiej. Pozdrawiam
komar106 mężczyzna, 38
Wrocław
Nagrań: 290, Postów: 621
30 września 2014 o 17:23
Zgłoś do moderacji
O tak
😉 pozim był bardzo wysoki
😉 po próbie to ja się zastanawiałem co Ja tam robie
😃
http://komar106.wrzuta.pl/