Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 27 września 2014 o 15:37.
Piotr "Piter" Baranowski
Specjalista MyMusic A&R / Łowca Talentów , Dyrektor #talentobranie
Dyrektor i Developer Fandoms.pl
moomek pisze:
to mi teraz zrobiłeś moją wewnętrzną burzę mózgu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do kiedy mam dać znać?????
Piotr "Piter" Baranowski
Piotr "Piter" Baranowski
http://komar106.wrzuta.pl/
nie wszystko złoto co się świeci...
neomusic pisze:
Kilka osób nie zdołało przejść trudnych ocen Jury Prezentacji, ale mimo to dostaną szansę występu przed publicznością we Wrocławiu podczas Finału iSing Stars. Oprócz już Wam znanych, 20 Finalistów, usłyszycie:
- karolka5231 - najlepiej oceniona przez jurorów najmłodsza uczestniczka konkursu, która przyjęła zaproszenie do udziału w Finale
- zoslolo - najbardziej utracony potencjał przez wybór złego repertuaru w prezentacji z szansą na duże zaskoczenie publiczności w czasie występu
- agatadural z Grupą WHY - najlepiej oceniany autorski materiał pop w konkursie oraz obecność na trackliście składanki 4fun.tv Hits Jesień 2014
- komar106 - jeden z najbardziej kojarzonych na iSing.pl wokalistów, obecny na każdym nieoficjalnym zlocie tego serwisu, znający tą społecznośc jak chyba nikt z pozostałych finalistów - uznałem, że nieobecność Komara byłaby zaprzeczeniem "iSing Stars" - to gwiazda iSing wykreowana przez społeczność tego serwisu, a społeczność dla tego portalu jest bardzo ważna.
Całkowicie natomiast z mojej decyzji i inicjatywy, poza Prezentacją na finał i występ na scenie zapraszam:
- moomek - ta dziewczyna byłaby nominowana do Prezentacji przeze mnie, i z dużym prawdopodobieństwem zaśpiewałaby w finale, w gronie 20 wybranej przez jurorów, ale niestety daliście jej na tyle mało głosów, że trafiła do "czerwonej strefy" selekcji, uniemożliwiajacej mi taką nominację - dostrzegam w niej jednak duży potencjał wokalny. Fakt - popełniła błąd, nie wiedząc czego dotyczy konkurs, ale przez cały jego przebieg bardzo aktywnie uczestniczyła w jego "życiu". Śpiewa świetnie, co udowodniła swoimi nagraniami. Jest mega pokrzywdzona z powodu fatalnej prezentacji w radiu, ale taki konkurs - nie wiem czy kiedykolwiek się powtórzy, a nawet jeśli to nie szybko - jest dla niej doskonałą okazją by się pokazać i udowodnić Wam błąd w decyzji podczas głosowań. Zapraszam ją do występu w Finale, bo udowodniła mi , że na to zasługuje swoim talentem.
Przykładowe jej wykonanie: http://ising.pl/nagranie/1819dbm607n,Bruno_Mars-When_I_Was_Your_Man . Jeśli to konkurs wokalny, nie wyobrażam sobie, byśmy mieli jej nie usłyszeć - brak znajomych na iSing nie może być przyczyną, że tak utalentowana osoba traci szanse w iSing Stars 🙂
W/w osoby - jeśli przyjmą zaproszenie - zaprezentują się przed publicznością między występami Finalistów iSing Stars
5
moomek pisze:
jeszcze raz BARDZo dziękuję za mega wyróżnienie i szansę .😉 niestety nie mogę z niej skorzystać z powodów zawodowych....😕 było mi bardzo miło...😉 życzę miłej zabawy i powodzenia uczestnikom! 🙂
Piotr "Piter" Baranowski
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Jak w każdy poniedziałek zachęcamy do zaśpiewania nowych piosenek. W tym tygodniu wśród nich znajdziecie przebojową piosenkę Diiyi, kolejny przebojowy singiel Sabriny Carpenter oraz najnowszą piosenkę Kwiatu Jabłoni.
Zobacz więcej