neomusic mężczyzna, 40
Poznań
Nagrań: 128, Postów: 657
26 września 2014 o 20:02
Zgłoś do moderacji
Proszę FINALISTÓW o przesłanie mi na MÓJ ADRES E-MAIL: piotr@piotr-baranowski.pl PODKŁADÓW do Waszych utworów z Prezentacji. Proszę o przesłanie ich w formacie mp3, bitrate nie mniej niż 256kbps , Stereo, 44.1kHz .
Na wszelki wypadek zabierzcie ze sobą podkład także na jakimś pendrive, cd etc. - wszystko się może zdarzyć. Będziemy weryfikować poprawność działania podkładów w niedzielę wieczorem podczas spotkań indywidualnych, ale postaram się je zweryfikować na wszelki wypadek też wcześniej.
UWAGA: Jeśli chcecie wystąpić podczas FINAŁU w ramach pierwszej serii dodatkowo np. z instrumentami własnymi etc. - proszę o taką informację w mailu z podkładem - ew. wykorzystanie instrumentów od zespołu - np. klawisza - musi zostać wcześniej skosultowane.
W przypadku afterparty open stage proszę Was o zabranie podkładów ze sobą w formacie mp3, min. 256kbps, stereo, 44.1kHz , najlepiej na pendrive , ewentualnie cd. Proszę by podkłady były DOBRZE OPISANE, aby nie było problemu z rozszyfrowaniem do jakiego utworu jest to podkład. Na chwilę obecną nie wysyłajcie mi tych podkładów (na afterparty).
Piotr "Piter" Baranowski
Specjalista MyMusic A&R / Łowca Talentów , Dyrektor #talentobranie
Dyrektor i Developer Fandoms.pl