Podejrzewam, że to błąd na serwerze, systemie, czy co wy tam macie, ale proszę o pomoc i naprawienie go, uniemożliwia to korzystanie z serwisu.
Może najczytelniej będzie w punktach:
1. Chcę wgrać swoje nagranie. Załadowało się, więc uzupełniam rubryki.
2. Wybieram rodzaj piosenki, a że jest to piosenka z bazy (John Legend - All of Me), zaznaczam opcję cover z bazy iSing.
3. Zaczynam wpisywać tytuł utworu, wyskakuje odpowiednik z bazy, klikam w niego. Wyskakuje miniaturka wykonawcy i tytuł, nic nie zmieniam.
4. Uzupełniam resztę.
5. Gdy klikam zapisz nagranie, ekran wjeżdża do góry, i pod tytułem mojej piosenki wyskakuje czerwony wpis:
"Odszukaj tytuł piosenki w naszej bazie. Jeśli nie możesz go odnaleźć to oznacza, ze nie możesz opublikować tej piosenki na iSing."
Przecież wszystko jest wpisane, a strona zachowuje się, jakby miejsce na autora i tytuł nie było wypełnione.
Nie chcę dodawać utworu jako mojej piosenki, chcę, żeby widniała jako konkretny kawałek z bazy.
Proszę o pomoc tutaj, na maila do serwisu i wiadomość na facebooku nie dostałam odpowiedzi... Mam plusa już od dawna, a ten problem ciągnie się już dłuższy czas
🙁
Z góry dziękuję!
❤
im bardziej zbliżamy się do naszych marzeń, tym bardziej nasza Własna Legenda staje się jedyną racją bytu