Odkryć w konkursie nie brakuje - także tych małoletnich. Ten klip to jeden z dowodów obalających teorię, że mając mniej niż powiedzmy 15 lat nie masz szansy na udział w konkursie takiej rangi jak iSing Stars. Szansa jest, ale trzeba miec talent. Karolka ma - talent, urodę, osobowość, energię i to coś, co sprawia, że klip obejrzycie z uśmiechem na twarzy. Całe szczęście, Karolka zdecydowała sie na autorski kawałek -
Zabiorę Cię na moją gwiazdę, do którego powstał beztroski, pozytywny klip ukazujący piękno wieku dziecięcego. Bez silenia się na wielkie standardy, utwory dorosłych wykonawców, których osoba w wieku Karolki po prostu nie jest w stanie zrozumieć...
Jeden z przyjemniejszych klipów dotychczas, a na pewno bardzo pozytywnych. Video Karolki poprawi Wam humor i ujawni też aktorskie talenty Uczestniczki. Za sprawą iSing Stars poznają ją nowi odbiorcy i jestem przekonany, że spotka się z wieloma pozytywnymi opiniami.
Karolka o swoim klipie:
„Zabiorę Cię na moją gwiazdę” to znaczy zabiorę Cię do mojego życia i pokażę jakie ono jest. W tym teledysku właśnie chciałam zabrać Was wszystkich do mojego życia. Najważniejsza w nim jest muzyka. Tutaj nie ma nienawiści , złości, jest miłość, prawda, szczęście i o tym jest ta piosenka i tak jest w moim życiu. Od samego rana do późna mam strasznie dużo do zrobienia. Idę do szkoły potem jadę do muzycznej, potem idę na zajęcia śpiewu z starszymi koleżankami, potem na zajęcia śpiewu z moją Panią trener wokalu. W inne dni idę na tańce bo tańczę hip-hop, gram też w ręczną robię nawet licencję zawodnika. W domu ćwiczę na pianinie, uczę się, przygotowuję do występów i konkursów wokalnych, pianistycznych, recytatorskich i naukowych. Nigdy nigdy przenigdy się nie nudzę. Jestem bardzo wesoła i uśmiechnięta dlatego że jestem szczęśliwa chociaż czasem bardzo zmęczona. Chciałabym podziękować tym którzy mi pomagają. Pani Asi Ślipko za naukę śpiewu i przygotowanie tej piosenki, Panu Krzysztofowi Figurskiemu że mnie nagrał w swoim studiu i wszystkim co pomagali mi nagrywać teledysk: Panu Robertowi Dzwonkowi że go nagrywał i zmixował, innym co nagrywali: tatusiowi, mamusi, koleżankom z klasy, dziękuję CK Muza za pozwolenie na nagraniu na scenie i Panu Januszowi że pomagał na scenie z kurtyną i mikrofonem. ...
Klip Karolki zobaczycie tutaj:
http://ising.pl/nagranie/182r43lflgd,Karolka5231-Zabiore_Cie_na_moja_gwiazde
Gwiazda w wieku 11-lat to określenie, które w Stanach jest niczym szokującym, ale w Polsce niestety nie funkcjonuje. Trudno jednak odmówić Karolce uroku, szczególnie gdy słyszymy ją w tak trafionym repertuarze. Chcielibyście Karolinę w finale ?
🙂