Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
zenek pisze:
Boziu normalnie czad z tymi sztandarami i akademiami 😉 ech co za piękne czasy 😉
zuza33 pisze:
..nie wybiegajmy za daleko w przeszłość 😃😃😃
Edytowano 26 marca 2010 o 21:32.
filipzkonopi pisze:
zuza33 pisze:..nie wybiegajmy za daleko w przeszłość 😃😃😃
Osbiscie je pamietam i komuniste dyrektora szkoły podstawowej😛
zenek pisze:
;-D wszystko sie może nawrtic 😉 zamiast sztandarów mogą być figi 😉 obowiązkowo czerwone w koronki 😉
filipzkonopi pisze:
nieudana pisze:albooo Matura.. tylko nie pamiętam jak się nazywa zespół..."Już za rok matura, za poł roku..." tralalala..O matko Karolina przeciez to czerwone gitary;P
nieudana pisze:
filipzkonopi pisze:nieudana pisze:albooo Matura.. tylko nie pamiętam jak się nazywa zespół..."Już za rok matura, za poł roku..." tralalala..O matko Karolina przeciez to czerwone gitary;PKana jestem.. po pierwsze. ;(;(;(A po drugie.. Wybacz.. Nie mam dziś głowy. nie myślę wcale. ;(
filipzkonopi pisze:
nieudana pisze:filipzkonopi pisze:nieudana pisze:albooo Matura.. tylko nie pamiętam jak się nazywa zespół..."Już za rok matura, za poł roku..." tralalala..O matko Karolina przeciez to czerwone gitary;PKana jestem.. po pierwsze. ;(;(;(A po drugie.. Wybacz.. Nie mam dziś głowy. nie myślę wcale. ;(
O przepraszam Kana, rozumiem 😛
nieudana pisze:
filipzkonopi pisze:nieudana pisze:filipzkonopi pisze:nieudana pisze:albooo Matura.. tylko nie pamiętam jak się nazywa zespół..."Już za rok matura, za poł roku..." tralalala..O matko Karolina przeciez to czerwone gitary;PKana jestem.. po pierwsze. ;(;(;(A po drugie.. Wybacz.. Nie mam dziś głowy. nie myślę wcale. ;(O przepraszam Kana, rozumiem 😛😉Wybaczysz?🙂
filipzkonopi pisze:
nieudana pisze:filipzkonopi pisze:nieudana pisze:filipzkonopi pisze:nieudana pisze:albooo Matura.. tylko nie pamiętam jak się nazywa zespół..."Już za rok matura, za poł roku..." tralalala..O matko Karolina przeciez to czerwone gitary;PKana jestem.. po pierwsze. ;(;(;(A po drugie.. Wybacz.. Nie mam dziś głowy. nie myślę wcale. ;(O przepraszam Kana, rozumiem 😛😉Wybaczysz?🙂
A mam wyjscie😛
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej