Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
paullaa18 pisze:
no spróbuję jeżeli postanowicie że całość to będę musiała dać ... nagram najlepiej jak umiem ...🙂
🙂
filipzkonopi pisze:
paullaa18 pisze:no spróbuję jeżeli postanowicie że całość to będę musiała dać ... nagram najlepiej jak umiem ...🙂
🙂
Odrazu lepiej brzmi🙂 Narazie sie tym wogóle nie przejmuj, jutro zapadnie decyzja
🙂
....
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
paullaa18 pisze:
filipzkonopi pisze😛aullaa18 pisze:no spróbuję jeżeli postanowicie że całość to będę musiała dać ... nagram najlepiej jak umiem ...
🙂
🙂Odrazu lepiej brzmi
🙂 Narazie sie tym wogóle nie przejmuj, jutro zapadnie decyzja
🙂no dobrze dobrze .... a macie juz termin... bo ni chche mi się czytać wszystkiego co Tu pisaliście
😜
😜 heheh
madziullla91 pisze:
Hej🙂
Ja sądze, że lepiej będzie jak nagramy całość.. przynajmniej każdy będzie się mógł wykazać, bo nie zawsze głos pasuje do przydzielonego tekstu..
....
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
thenightday pisze:
No więc tak.Moim zdaniem zdecydowanie nie widziała mi się moja rola czyli przydzielony tekst.🙂 Więc zdecydowanie jestem za śpiewaniem całego utworu .
🙂 Jeśli macie nowy podkład o super
😉yy nad czym jeszcze trwała debata ?aa miałam Wam napisać jeszcze, że u mnie w domu od świtu do zmroku panują prace remontowe także jeżeli uda mi się coś w ogóle nagrać to w sobotę dopiero
🙁
thenightday pisze:
No więc tak.
Moim zdaniem zdecydowanie nie widziała mi się moja rola czyli przydzielony tekst.🙂 Więc zdecydowanie jestem za śpiewaniem całego utworu .
🙂 Jeśli macie nowy podkład o super
😉
yy nad czym jeszcze trwała debata ?
aa miałam Wam napisać jeszcze, że u mnie w domu od świtu do zmroku panują prace remontowe także jeżeli uda mi się coś w ogóle nagrać to w sobotę dopiero🙁
....
thenightday pisze:
Takie efekty specjalne może sobie darujmy xDCiesze się Tomku, że nie krzyczysz😛
filipzkonopi pisze:
thenightday pisze:Takie efekty specjalne może sobie darujmy xDCiesze się Tomku, że nie krzyczysz😛
A miałem krzyczeć?
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Nowe piosenki – Justyna Steczkowska w „GAJA” zachwyca mistycznym brzmieniem. IGO w „Wiatr” przypomina o sile zmian i odwadze. Kuban i Mrozu w „Zanim spadnie deszcz” opowiadają o przemijaniu. A do tego kultowe „99 Luftballons” Neny – hit, który podbił świat! ud83cudfa4u2728
Zobacz więcej