Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
![]()
paullaa18 pisze:
no spróbuję jeżeli postanowicie że całość to będę musiała dać ... nagram najlepiej jak umiem ...
filipzkonopi pisze:
paullaa18 pisze:no spróbuję jeżeli postanowicie że całość to będę musiała dać ... nagram najlepiej jak umiem ...
Odrazu lepiej brzmiNarazie sie tym wogóle nie przejmuj, jutro zapadnie decyzja
....
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
![]()
paullaa18 pisze:
filipzkonopi piszeaullaa18 pisze:no spróbuję jeżeli postanowicie że całość to będę musiała dać ... nagram najlepiej jak umiem ...
Odrazu lepiej brzmi
Narazie sie tym wogóle nie przejmuj, jutro zapadnie decyzja
no dobrze dobrze .... a macie juz termin... bo ni chche mi się czytać wszystkiego co Tu pisaliście
heheh
madziullla91 pisze:
Hej
Ja sądze, że lepiej będzie jak nagramy całość.. przynajmniej każdy będzie się mógł wykazać, bo nie zawsze głos pasuje do przydzielonego tekstu..
....
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
![]()
thenightday pisze:
No więc tak.Moim zdaniem zdecydowanie nie widziała mi się moja rola czyli przydzielony tekst.Więc zdecydowanie jestem za śpiewaniem całego utworu .
Jeśli macie nowy podkład o super
yy nad czym jeszcze trwała debata ?aa miałam Wam napisać jeszcze, że u mnie w domu od świtu do zmroku panują prace remontowe także jeżeli uda mi się coś w ogóle nagrać to w sobotę dopiero
thenightday pisze:
No więc tak.
Moim zdaniem zdecydowanie nie widziała mi się moja rola czyli przydzielony tekst.Więc zdecydowanie jestem za śpiewaniem całego utworu .
Jeśli macie nowy podkład o super
yy nad czym jeszcze trwała debata ?
aa miałam Wam napisać jeszcze, że u mnie w domu od świtu do zmroku panują prace remontowe także jeżeli uda mi się coś w ogóle nagrać to w sobotę dopiero
....
![]()
thenightday pisze:
Takie efekty specjalne może sobie darujmy xDCiesze się Tomku, że nie krzyczysz
filipzkonopi pisze:
thenightday pisze:Takie efekty specjalne może sobie darujmy xDCiesze się Tomku, że nie krzyczysz
A miałem krzyczeć?
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej