Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
orfio
imikimi
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
ale po co te opaski, może mi ktoś dokładniej wyjaśnić, bo ja nie kumam 😃
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
thenightday pisze:
robertas19 pisze:ale po co te opaski, może mi ktoś dokładniej wyjaśnić, bo ja nie kumam 😃
ja też nie 😃
WTF?!
..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..
vivreen pisze:
Nie wiem..chyba po to by na wakacjach gdzies rozpoznawać ISINGOWICZÓW ... hm ..jesli juz to nie zadne kiczowate bransoletki tylko koszulki od portalu. kto chce to sobie sprawia i tyle. ale to najpierw musialy by powstać..
WTF?!
wlochacio pisze:
wakacje tuż tuż,mam propozycje, uczestnicy portalu Ising w całej Polsce na przegób lewej dłoni niech założą coś w rodzaju opaski ,kolor i rodzaj opaski do dyskusji,inne propozycje mile widziane
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
ja powiem tak, jak będę wiedział gdzie i kiedy będę jechał z moimi znajomymi latem, to wtedy napiszę miejscowość i datę i mój znak rozpoznawczy w górach, na mazurach lub nad morzem xD
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej