Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
W nowym systemie nagrywania istnieją dwa sposoby zapisu:
“Zapisz z podkładem” – po wybraniu tej opcji Twój głos zostanie, tak jak wcześniej, połączony z muzyką. Nowością jest możliwość sprawdzenia, czy po zapisaniu nagrany głos będzie prawidłowo zsynchronizowany. W razie potrzeby, jeśli okaże się, że opóźnia się lub wyprzedza muzykę, wystarczy wprowadzić własną korekcję.
“Zapisz bez podkładu” – po wybraniu tej opcji nagranie zostanie zapisane w takiej postaci w jakiej można je odsłuchać po kliknięciu “Odsłuchaj nagranie”. Ta opcja może być używana na kilka sposobów:
- gdy chcesz w nagraniu bardziej wyeksponować swój głos (w tle będzie słychać podkład, który nagra się tylko przez mikrofon)
- chcesz nagrać wersję a’cappella (wystarczy nagrać się w słuchawkach)
- masz własny akompaniament muzyczny np. grasz na gitarze, klawiszach
ising.pl
![]()
lukirybnik1988 pisze:
Nie...To nic nie daje
I like to learn, but I hate to be taught
- Winston Churchill
lukirybnik1988 pisze:
A ja mam problemOtóż gdy chce cokolwiek nagrać gdy klikam nagraj piosenka się wogóle nie ładuje
Gdy nie chce nagrywać tylko poprostu sobie piosenke puścić to normalnie wszystko chodzi. Mam poistalowane flash playery itp. Problem z nagrywaniem pojawia sie zarówno na operze jak i firefoxie
W czym problem??
![]()
lukirybnik1988 pisze:
Przecież napisałem że wszystkie wtyczki mam pobrane;p
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej