sexiemoska kobieta, 89
TaM GdZiE SłOńCe NiE DoChOdZi.
![sexiemoska](https://static.ising.pl/users/33408/avatar_75.jpg?1591710131)
Nagrań: 0, Postów: 141
13 marca 2010 o 01:29
Zgłoś do moderacji
Hmm.. No bo chciałybyśmy z koleżanką nagrać duet..ale nie mamy pojęcia jak to zrobić... oczywiście duet na odległość... czy ktoś może nam Napisać jak to się robi.?
😊
Miło by było jakby ktoś napisał jak złożyć...albo jakby się znalazła osoba która złoży...
😊
'Oni są wśród nas' XD
13 marca 2010 o 01:43
Zgłoś do moderacji
No dokładnie... I czy da się to jakoś przez skype'a nagrać?
' Reggae jest radością , rzeczywistość to zły sen . '
Big up all .
paonka kobieta, 36
Józefów
![paonka](https://static.ising.pl/users/avatar_75.jpg?)
Nagrań: 254, Postów: 205
13 marca 2010 o 01:47
Zgłoś do moderacji
wystarczy ściągnąć program audacity
w nim nacisnąć czerwony guzik nagrać głos
później dołozyć głos koleżanki
i podkład
i jest
sexiemoska kobieta, 89
TaM GdZiE SłOńCe NiE DoChOdZi.
![sexiemoska](https://static.ising.pl/users/33408/avatar_75.jpg?1591710131)
Nagrań: 0, Postów: 141
13 marca 2010 o 01:56
Zgłoś do moderacji
Dzienki..
😊
Haha..TYlko jak to połączyć....
'Oni są wśród nas' XD
kaczor28 mężczyzna
Warszawa (okolice)
![kaczor28](https://static.ising.pl/users/28096/avatar_75.jpg?1587379025)
Nagrań: 132, Postów: 16
14 marca 2010 o 18:20
Zgłoś do moderacji
martynkaaa95 pisze:
Ok. To ja dołożę swoje 5 groszy.Jak to potem wrzucić na iSing.?
😃
Bardzo prosto.Wystarczy w ustawieniach karty muzycznej (ikona głośniczka na pasku startowym zaznaczyć w opcjach Nagrywania Wave/MP3 i od tego momentu rejestrator na ising będzie słyszał muzykę z odtwarzacza na Winamp.
Przy zapisywaniu gotowej piosenki trzeba wybrać opcje "bez podkładu muzycznego"
Zapraszam na mój profil ,ja tam wykonuje piosenki na kilka głosów.
14 marca 2010 o 18:23
Zgłoś do moderacji
kaczor28 pisze:
martynkaaa95 pisze
😲k. To ja dołożę swoje 5 groszy.Jak to potem wrzucić na iSing.?
😃
Bardzo prosto.Wystarczy w ustawieniach karty muzycznej (ikona głośniczka na pasku startowym zaznaczyć w opcjach Nagrywania Wave/MP3 i od tego momentu rejestrator na ising będzie słyszał muzykę z odtwarzacza na Winamp.
Chyba już sobie jakoś z Lusią poradzimy
🙂)
Dziękujemy ; )
' Reggae jest radością , rzeczywistość to zły sen . '
Big up all .
16 maja 2010 o 00:26
Zgłoś do moderacji
kaczor28 pisze:
martynkaaa95 pisze
😃
taa wszystko ładnie, piękne gdy ktoś ma zwykłego Windowsa
🙂
a jak ktoś ma Windowsa 7 ? wtedy nie jest już tak prosto xD
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
16 maja 2010 o 13:51
Zgłoś do moderacji
thenightday pisze:
kaczor28 pisze:martynkaaa95 pisze
😃Bardzo prosto.Wystarczy w ustawieniach karty muzycznej (ikona głośniczka na pasku startowym zaznaczyć w opcjach Nagrywania Wave/MP3 i od tego momentu rejestrator na ising będzie słyszał muzykę z odtwarzacza na Winamp.Przy zapisywaniu gotowej piosenki trzeba wybrać opcje "bez podkładu muzycznego"Zapraszam na mój profil ,ja tam wykonuje piosenki na kilka głosów.taa wszystko ładnie, piękne gdy ktoś ma zwykłego Windowsa
🙂a jak ktoś ma Windowsa 7 ? wtedy nie jest już tak prosto xD
No właśnie ...
''Do tej pory wszytko było proste. Bałam się, to próbowałam uciec. Nienawidziłam, to próbowałam walczyć. ''
astrea kobieta, 36
Toruń
![astrea](https://static.ising.pl/users/43864/avatar_75.jpg?1591719933)
Nagrań: 33, Postów: 1065
18 maja 2010 o 15:16
Zgłoś do moderacji
To nie jest zalezne od Windowsa,conajwyzej od karty dźwiękowej. Jak juz nagrałyscie duet to ja Wam go mogę wrzucic jesli chcecie z Waszego konta,juz tak ostatnio pomagałam komus,mozecie mi zaufać.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
zaba mężczyzna, 60
3 planeta od słońca
![zaba](https://static.ising.pl/users/29412/avatar_75.jpg?1591707332)
Nagrań: 200, Postów: 239
3 października 2011 o 21:12
Zgłoś do moderacji
Jeśli masz kartę ze stereomixem, czyli funkcją nagrywania wszystkiego co słychać aktualnie w głośnikach to sprawa jest prosta. Najpierw koleżanka nagrywa swoją kwestię i nagrywa na iSingu z podkładem. Potem Ty ustawiasz nagrywanie na karcie w trybie stereomix.Włączasz to nagranie koleżankiby mieć podkład a w drugim okienku włączasz nagrywanie piosenki i dośpiewujesz się. W okienku nagrywania pamiętaj by ściszyć podkład by Ci nie nachodził na nagranie koleżanki. Jako opcję zapisu nagrania wybierasz "bez podkładu" bo na nagraniu jako podkład nagrało Ci się nagranie koleżanki (dzięki stereomixowi). I gotowe
🙂
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
5 października 2011 o 20:59
Zgłoś do moderacji
"thenightday" i "immortal" Winows 7 rowniez ma taka opcje wystarczy wejsc w: PANEL STEROWANIA --->DZWIEKI przejsc do zakladki URZADZENIA DO NAGRYWANIA kliknac prawym na mikrofon i zaznaczyc funkcje POKAZ WYLACZONE URZADZENIA i wybrac MIKS STEREO wtedy bedzie sie nagrywal glos z podkladem. Jedyny minus takiego nagrywania to to ze calosc zostanie zapisana w MONO wiec troszke popsujemy jakosc podkladu w rozumieniu przesterzeni.
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
![nieudana](https://static.ising.pl/users/32949/avatar_75.jpg?1591710097)
Nagrań: 63, Postów: 3351
6 października 2011 o 08:42
Zgłoś do moderacji
krzysiekclaris pisze:
"thenightday" i "immortal" Winows 7 rowniez ma taka opcje wystarczy wejsc w: PANEL STEROWANIA --->DZWIEKI przejsc do zakladki URZADZENIA DO NAGRYWANIA kliknac prawym na mikrofon i zaznaczyc funkcje POKAZ WYLACZONE URZADZENIA i wybrac MIKS STEREO wtedy bedzie sie nagrywal glos z podkladem. Jedyny minus takiego nagrywania to to ze calosc zostanie zapisana w MONO wiec troszke popsujemy jakosc podkladu w rozumieniu przesterzeni.
Nie każda karta dźwiękowa posiada stereomix. W windows 7 i vista zazwyczaj nazywa się to ,,What You Hear,, o ile w ogóle jest, a bywa rzadko.. Można zainstalować sterowniki, o ile wie się jaką ma się kartę.. Ale jak ktoś się nie zna, to nie radzę się w tym babrać, bo można niechcący coś popsuć.
🙂
6 października 2011 o 14:14
Zgłoś do moderacji
dzisiaj większość ludzi korzysta z laptopów i najczęściej pakowaną kartą muzyczną jest karta Realtek. Sterownikow żadnych nie musisz instalować bo Win7 ma je na pokładzie. Co do tego czy karta ma "stereomix" czy nie to przedstawilem wyzej jak mozna to sprawdzic. Z mojej wiedzy jednak uwazam ze wiekszosc laptopow posiada "stereomix" Gorzej to wyglada z zewnetrznymi kartami muzycznymi.