17 marca 2014 o 21:23
Zgłoś do moderacji
Witajcie, ostatnio chcia, em spróbować sił z tabletką jak się okazuje tabled samsung galaxy s3 8" nie obsługuje adobe flash. Mam android w wersji 4.2.2 flash jaki ściągnąłem to najwyższy 4.0.0 i jak się dowiedziałem nie obsługuje wyższych wersji ponieważ adobe wywalone ma na system android. Niestety każda próba uruchomienia kończy sie fiaskiem zarowno w chrome jak i internet explorer mam pytanie do adminów, czy przewidujecie zmiany pod takie platformy jak android. Dodam, że jestem wielkim fanem waszego portalu i ogólnie gram dużo imprez okolicznościowych. Często korzystam z możliwości ising i zarażam ludzi do śpiewania w końcu posłużę się świętymi słowami "ŚPIEWAĆ KAŻDY MOŻE" i widze, że to ma sens. No dobra rozwydrzony jestem i dupa obrosła mi w piórka chciałem spróbować z tabletką ale widze jeden wielki niewypał. Stąd pytanie - czy szanowni tworcy zamierzają coś z tym fantem zrobić??? Będę "Dźwięczny" za jakiekolwiek wskazówki. Pozdrawiam niżej uniżony fan strony....
RUDI
unexpected mężczyzna, 35
★★★★★★
Nagrań: 862, Postów: 277
18 marca 2014 o 15:40
Zgłoś do moderacji
Ising na androidzie jak najbardziej działa.
18 marca 2014 o 21:21
Zgłoś do moderacji
Niestety mi nie działa, na stronie po zalogowaniu, obojętnie czy chcialbym skorzystać z opcji imprezy karaoke czy ogolnie przy przeglądaniu piosenek wszystko jest ok do momentu gdy chce wybrać interesujący mnie utwór. Wowczas pojawia sie komunikat aby zainstalować brakującą wtyczke adobe flash jest i odnośnik(link) aby ją zainstalować. Po przekierowaniu otrzymuję informację ze adobe nie wspiera androida... Chciałem w takim razie zapytać jakiego androida używasz skoro piszesz, że ising działa na androidzie. Normalnie teraz to Ci zazdroszcze... jak możesz przybliżyć nieco o sprzęcie na którym ising Tobie dziala i ewentualnie o ile to nie problem napisz jaka wersja androida... Z góry dziękuję za jakiekolwiek info może nastawi mnie to na odpowiedni tor aby opanować tą frustrującą dla mnie sytuacje. W razie czego dysponuję photo jak wyglada problem z moja tabletką podczas poruszania się po ising. Pozdrawiam.
RUDI
888888 kobieta
Nagrań: 68, Postów: 1377
18 marca 2014 o 22:21
Zgłoś do moderacji
wejdz przez chrome na androidzie..tak działa
🙂
nie wszystko złoto co się świeci...
unexpected mężczyzna, 35
★★★★★★
Nagrań: 862, Postów: 277
23 marca 2014 o 21:23
Zgłoś do moderacji
Nagrywać się nie da ale piosenki odtwarzac jak najbardziej.