Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 7 marca 2010 o 20:02.
ragazzo occhi cielo.
![]()
hauaja pisze:
No według mnie tekst ma spory potencjał, ale zależy jaka będzie muza do tego. Pasowałyby mi tu klimaty mocno rockowe, może nawet punkrockowe, ewentualnie coś bardziej akustycznego, ale mocnego w stylu Chryzantem złocistych, których tematyka jest zresztą podobna.Ale ale! Nawiązując do dyskusji z innego tematu dziwi mnie układ rymów AABA użyty w pierwszej zwrotceNiekonsekwentny zresztą, bo w pozostałych zwrotkach jest AABB
Pomyślałbym nad zmianą ostatniego wersu, może na coś w stylu "Zapytali się czy znam Cię i czy mieszkasz tu jeszcze" ;-P
sleeper1988 pisze:
muzyka jest już do tego napisana.....i wszystko pasuje...jest tak rozwiązane rytmicznie że akcentowane są odpowiednie słowa i jest ok.....a muzyka jest pop-hard-rockowa.....
,,Życia nie przespać, czerpać z niego jak najwięcej
By z ostatnim dzwonkiem móc pokazać czyste ręce "
bocin pisze:
Jaka jest wersja oryginalna słowa "w***"?
hauaja pisze:
Ja obstawiam jakże poetycki, acz swojski, w p i e r d o l
ragazzo occhi cielo.
![]()
filipzkonopi pisze:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_kolor%C3%B3w
Amarantowy
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 15:50.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej