29 stycznia 2014 o 21:30
Zgłoś do moderacji
Hej chetnie napisze tekst piosenki jesli ktos jest zainteresowany to prosze podac mi glowny temat tekstu.Pzdr.
1 lutego 2014 o 10:24
Zgłoś do moderacji
rozstanie- to główny temat.
zajrzyj na mojego bloga: http://wszystkoodlanastolatek.blogspot.com/
2 lutego 2014 o 18:05
Zgłoś do moderacji
Oto tekst- pt.-Niespełniona miłość:Było gorące lato zaczęła się wakacyjna miłośc dla innych, bardziej doswiadczonych wydawaloby sie ze to nic nie warte zauroczenie, lecz ona wiedziala lepiej bo to ona poczula prawdziwa milosc .On przekonywal ja co do swoich uczuc, uwierzyla mu, zaufala choc nie bylo to takie proste, calkiem zaslepiona jak w porannej mgle po czasie dowiedziala sie ze on zwyczajnie bawil sie jej uczuciami..Wtedy poczula co to znaczy niespelniona milosc , po raz pierwszy poczula bol od osoby ktora darzyla wyjatkowym uczuciem .Jej spontaniczny i pelen energii dzien przelal sie na placz i cierpienie az do snu, a w glowie analizowanie tego na co ona nie zaslugiwala.Chodzila smetna po ulicach miasta nikt juz nie zwracal na nia uwage, byla dla wielu czyms zbednym na swiecie , co ja jeszcze bardziej dolowalo, byla bliska dna .Po tej niespelnionej milosci juz nigdu nikomu nie zaufala i do tej pory jest sama.