kleo121 kobieta, 24
Nagrań: 0, Postów: 10
5 stycznia 2014 o 13:56
Zgłoś do moderacji
Zmierzch vs Harry Potter co wolicie?
1) Zmierzch
2) Harry Potter
3) nie lubię ani jednego
Kleo:D
mchvoice mężczyzna, 35
Mansfield (UK)
Nagrań: 7, Postów: 7
18 stycznia 2014 o 11:15
Zgłoś do moderacji
Ja wolę Harrego Pottera, bo opowiada o odwadze, wielkiej przyjaźni, poświęceniu i wielu innych dobrych wartościach, natomiast Zmierzch opowiada tylko o tym, żeby "mieć chłopaka". Pozwoliłem sobie zacytować słowa pewnej osoby, która napisała tak w swoim democie. Ale taka jest prawda.
"Everybody lies"
dzastad kobieta
Nagrań: 0, Postów: 9
15 czerwca 2015 o 19:19
Zgłoś do moderacji
Oczywiście, że Harry bo Zmierzch to dla mnie takie dno i nic ciekawego przy tym nie widzę 🙁 słabe to jest i po prostu nie nadaję się to ani do czytania ani nawet do oglądania 😉 harrego pottera to ja z lekością przeczytałam 7 tomów..Ostatni według mnie najlepszy oraz ten pierwszy.
24 września 2015 o 20:41
Zgłoś do moderacji
Chodzi o książki czy film? Ogólnie bardziej lubię Harry'ego Pottera. Wszystkie części czytałam kilkakrotnie, mam ochotę wrócić do nich ponownie. W wakacje po raz kolejny oglądałam wszystkie części. Podobały mi się jeszcze bardziej niż za pierwszym razem. Bardzo dobrze dobrali aktorów. Szkoda, że wątek Syriusza Blacka był taki krótki. To dla mnie największy minus. Zmierzch również miło mi się czytało, ale nie udało mi się do niego wrócić. Filmy są naprawdę dobrze zrobione, ciekawe, aktorzy fajnie dobrani.
hethila kobieta
Nagrań: 0, Postów: 18
26 lipca 2018 o 11:30
Zgłoś do moderacji
Harry Potter o niebo lepszy. Książka napisana dobrym stylem, cała historia zbudowana bez zarzutu. Zmierzch to przy tym straszny kicz...