Cześć, z tej strony Sharon! Jeżeli tu wchodzisz, to z pewnością oglądasz serial Violetta, lub o nim chociaż słyszałaś! 🙂 Jestem autorką polskich wersji piosenek z Violetty, dodaję moje nagrania na YouTube i tym samym udostępniam je, abyście mogli ich słuchać. Nie jednokrotnie zdarzyło się, że użytkownicy iSinga podszywali się pode mnie w "swoich nagraniach". Jak to wygląda? Po prostu puszczają moją piosenkę z YouTube i udają, że są tacy figo fago i że to śpiewają niby oni sami.
Dlatego też wychodzę do Was z prośbą, abyście zgłaszali do administratorów te osoby, które się pode mnie podszywają. Sama znalazłam chyba 2 czy 3 przypadki, kilka jeszcze zgłosili mi moi słuchacze z YouTube. Tak więc obawiam się, że jest tego więcej. Jeżeli natraficie bądź już natrafiliście się na takie nagranie, to tuż pod nim jest taka flaga, klikamy w nią i wybieramy "Nagranie nie należy do właściciela profilu" pod spodem wpisujemy "Właścicielką nagrania jest Sharon i proszę o jego usunięcie" no i wysyłamy zgłoszenie 🙂 Byłabym wdzięczna za każdą pomoc z Waszej strony, ponieważ ja nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć, a nie uśmiecha mi się, żeby ktoś podszywał się pode mnie i wpierał innym użytkownikom że mój głos jest niby ich głosem.
Tutaj są oryginalne wersje moich nagrań. 🙂
Sharon - Wierzę Ci (Violetta - Te Creo - polska wersja)
Sharon - Mów jeśli możesz (Violetta - Habla si puedes - polska wersja)
Sharon - Dziś możemy więcej (Violetta - Hoy somos mas - polska wersja)
Dziękuję za wszystko i pozdrawiam,
Sharon 😘
"I proszę Boga, nigdy więcej niech nie pozwoli na to by ktoś trafił moje serce"
Nowe piosenki: kuqe 2115, Zalia, Akademia Pana Kleksa
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.