Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
iluśka
lukasz007 pisze:
Przykro! Ale może jesteś na Google Chrome i dlatego musisz wejść na Mozilla Firefox i będzie cię słychać ZAPRASZAM NA MÓJ PROFIL!
lukasz007 pisze:
lukasz007 pisze😛rzykro! Ale może jesteś na Google Chrome i dlatego musisz wejść na Mozilla Firefox i będzie cię słychać ZAPRASZAM NA MÓJ PROFIL!
poprostuilona25 pisze:
czesc,wczoraj dostalam od kolezanki mikrofon vivanco DM10 ,tylko mam problem bo w laptopie mam tylko jedno wejscie chyba na sluchawki a nie na miktrofon,bo kiedy nagralam cos na ising. to slyszalam melodie w mikrofonie ,a po nagraniu takze swoj glos. czy moge cos zrboic zeby mikrofon dzial normalnie ,a muzyka nie byla w mikrofonie? mam tylko jedno wejscie,i czy da sie to jakos zmienic? nie znam sie za bardzo na tym,wiec prosze o pomoc,moze da sie jakos wyciszyc glosnosc czy cos... no nie wiem ,szukam rad i pomocy.
blackvoice pisze:
Jeśli nie masz wejścia na mikrofon to nic nie Zdzisława chyba, że jakaś przejściówka z USB na jack
Exciter
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej