Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Witam.
Chciałbym ogłosić, że wraz z użytkownikiem Strit50 założyliśmy stronkę z Fan Club'em portalu iSing.
Stronka ma na celu skupiać ludzi, którzy uwielbiają lub lubią ten portal.
Na stronce o Fun Clubie jest również zamieszczona ankieta piosenek, które chcielibyście zobaczyć na portalu iSing i my później te wyniki wyślemy do ekipy iSing, aby podpowiedzieć adminom na jakie piosenki jest największe zapotrzebowanie.
O to link do stronki:
http://fanclubising.socjum.pl/
Serdecznie zapraszamy😃
Założycielem fun clubu jest Strit50.
Pomysłodawcą stronki jest Robertas19.
We wniosku o przyjęcie do tej społeczności, proszę napisać swój nick, którego używacie na tym portalu.
Jeżeli ktokolwiek wyśle takowy wniosek, to proszę o wpisanie tego w tym temacie, np. Wniosek wysłany.
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
mati8899 pisze:
robertas19 pisze:Witam.
Chciałbym ogłosić, że wraz z użytkownikiem Strit50 założyliśmy stronkę z Fan Club'em portalu iSing.
Stronka ma na celu skupiać ludzi, którzy uwielbiają lub lubią ten portal.
Na stronce o Fun Clubie jest również zamieszczona ankieta piosenek, które chcielibyście zobaczyć na portalu iSing i my później te wyniki wyślemy do ekipy iSing, aby podpowiedzieć adminom na jakie piosenki jest największe zapotrzebowanie.
O to link do stronki:
http://fanclubising.socjum.pl/
Serdecznie zapraszamy😃
Założycielem fun clubu jest Strit50.
Pomysłodawcą stronki jest Robertas19.
We wniosku o przyjęcie do tej społeczności, proszę napisać swój nick, którego używacie na tym portalu.
Jeżeli ktokolwiek wyśle takowy wniosek, to proszę o wpisanie tego w tym temacie, np. Wniosek wysłany.
wreszcie jełopie myślisz
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Nowe piosenki – Justyna Steczkowska w „GAJA” zachwyca mistycznym brzmieniem. IGO w „Wiatr” przypomina o sile zmian i odwadze. Kuban i Mrozu w „Zanim spadnie deszcz” opowiadają o przemijaniu. A do tego kultowe „99 Luftballons” Neny – hit, który podbił świat! ud83cudfa4u2728
Zobacz więcej