6 września 2013 o 14:57
Zgłoś do moderacji
Witam!
Jestem producentem muzycznym. Dotychczas produkowałem muzykę bez wokalu- jedyne z wokalami to były remixy.
W końcu przyszedł czas na to, żeby stworzyć z kimś jakiś autorski utwór wokalowy. Kto wie... Może nawet jakiś duet ;]
Jak narazie mam gotowy jeden utwór, do którego chciałbym, aby ktoś nagrał wokal. Zainteresowanych zaistnieniem w branży muzycznej proszę o kontakt. Podam więcej szczegółów. Może być tutaj lub na Facebook'u.
Pozdro
Dawid
6 września 2013 o 15:46
Zgłoś do moderacji
żal, na isingu, szukasz, kogoś kto chce zostać w tej branży??
chyba źle trafiłeś..
Edytowano 6 września 2013 o 18:16.
6 września 2013 o 16:50
Zgłoś do moderacji
Ahh... zaomniałem dopisać, że tekst trzeba napisać. I osoby muszą mieć minimum 18 lat, bo nie chcę się bawić w nic. Pytam na poważnie ;]
6 września 2013 o 17:21
Zgłoś do moderacji
[cytat=lenka181]ja jestem zainteresowana 🙂[/cytat]
A masz dostęp do studia?
vviolaola kobieta, 29
okolice Olsztyna
Nagrań: 21, Postów: 63
whisper kobieta, 34
Olsztyn
Nagrań: 107, Postów: 9531
6 września 2013 o 18:20
Zgłoś do moderacji
farnoholiczka22 pisze:
żal, na isingu, szukasz, kogoś kto chce zostać w tej branży??
chyba źle trafiłeś..
hahahah, a jeszcze pare minut temu bylo "ja bym chciala"
😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
6 września 2013 o 18:48
Zgłoś do moderacji
Muzyka to trance.
A co do koleżanki od "żalu"j, to chyba tzw. "ból dupki". Bo nie ma 18 lat ;]
A ising co daje... ? nic... bo tutaj menedżerowie nie zaglądają w poszukiwaniu talentów. A takowe tutaj można znaleźć. Ja siebie nie uważam za nie wiadomo kogo, ale jakieś możliwości mam i chcę ułatwić komuś zaistnienie ;]
whisper kobieta, 34
Olsztyn
6 września 2013 o 19:12
Zgłoś do moderacji
wstaw jakieś próbki, niech się ludzie zapoznają. Bo potem będziesz miał kupę zgłoszeń, a wykonania żadnego
i fakt "ból dupki" miała, bo mi 2 jedynki zostawiła i wrzuciła na czarną listę, bo jej wytknęłam niekonsekwencję hahah
😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
6 września 2013 o 19:18
Zgłoś do moderacji
i to jest to, co nazwałem powyżej "zabawą", pisząc, że "nie chcę bawić się w nic". Tak to jest z dziećmi...
A czym Ty zawiniłaś...? Że Tobie dała minusy? ;o noł koment...
A co do próbek, to nie mogę udostępniać tracków, które jeszcze nie zostały wydane. Tak jest w tej branży niestety...
Ale mogę dać adres mojego SoundCloud'a. Jest tam troszkę starszych, jak i nowyszych tracków.
https://soundcloud.com/davemooneye
Można też posłuchać i ocenić mój poziom na beatporcie. Wpisując David M. Bo też nie wiecie czy warto... Rozumiem 😉
Pozdro
whisper kobieta, 34
Olsztyn
6 września 2013 o 19:22
Zgłoś do moderacji
tak to jest z dziećmi, nic nie zrobisz
😉
chodziło mi bardziej o przykład tego co tworzysz, niekoniecznie nowe tracki, bo wiem jak z tym jest.
No i soundcloud ludziom raczej wystarczy
😉
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
6 września 2013 o 19:33
Zgłoś do moderacji
No tam są przykłady 😜 Głównie Progressive Trance, Uplifting Trance, ale też Progressive House, Trouse, Bigroom House, Trap, Hip Hop, Muzyka filmowa, Ballady. W sumie to wszystko poza "pompką", disco polo, Hands Up'em i Hardstyle'm 😜
Ale jeśli by ktoś chciał, to mogę podesłać też coś nowszego. Tyle, że nie publicznie 😉
No przez SoundClouda mogą ocenić, czy mój poziom jest dla nich wystarczający 😜