Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
orfio
wlochacio pisze:
wystarczy zaśpiewać,przesyłasz do gościa,ten nagrywa swoją wersję i w edytorze muzycznym dopasuje oba utworki i mamy duecik następnie prześlemy poleconym do profesjonalnego studia nagrań, i pozostaje nic innego jak tylko,rozdawać autografy swoim wielbicielom,widzicie jakie to proste
B M W ;D Blondynki Mają Władzę :)
wytnijinamaluj pisze:
wlochacio pisze:wystarczy zaśpiewać,przesyłasz do gościa,ten nagrywa swoją wersję i w edytorze muzycznym dopasuje oba utworki i mamy duecik następnie prześlemy poleconym do profesjonalnego studia nagrań, i pozostaje nic innego jak tylko,rozdawać autografy swoim wielbicielom,widzicie jakie to proste
a Ty to umiesz zrobić ?? ;]]
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
mafflen
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Dziewczyny są jak parkingi - najlepsze są zajęte ;)
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 13:54.
Pora rozgrzać głos – do katalogu iSing trafiają cztery nowe piosenki, które zabiorą Was w muzyczną podróż przez różne style i dekady. Od tanecznego, współczesnego synth-popu w wykonaniu Sombr, przez energetyczny funk-rock Red Hot Chili Peppers, aż po ponadczasowy romantyzm Wet Wet Wet i kultowy rock and roll Elvisa Presleya.
Zobacz więcej