wlochacio mężczyzna, 67
Szczecin
Nagrań: 1216, Postów: 78
2 marca 2010 o 23:44
Zgłoś do moderacji
wystarczy zaśpiewać,przesyłasz do gościa,ten nagrywa swoją wersję i w edytorze muzycznym dopasuje oba utworki i mamy duecik następnie prześlemy poleconym do profesjonalnego studia nagrań, i pozostaje nic innego jak tylko,rozdawać autografy swoim wielbicielom,widzicie jakie to proste
orfio
25 sierpnia 2010 o 12:22
Zgłoś do moderacji
wlochacio pisze:
wystarczy zaśpiewać,przesyłasz do gościa,ten nagrywa swoją wersję i w edytorze muzycznym dopasuje oba utworki i mamy duecik następnie prześlemy poleconym do profesjonalnego studia nagrań, i pozostaje nic innego jak tylko,rozdawać autografy swoim wielbicielom,widzicie jakie to proste
a Ty to umiesz zrobić ?? ;]]
B M W ;D Blondynki Mają Władzę :)
agata222 kobieta, 35
Nagrań: 19, Postów: 639
25 sierpnia 2010 o 12:29
Zgłoś do moderacji
wytnijinamaluj pisze:
wlochacio pisze:wystarczy zaśpiewać,przesyłasz do gościa,ten nagrywa swoją wersję i w edytorze muzycznym dopasuje oba utworki i mamy duecik następnie prześlemy poleconym do profesjonalnego studia nagrań, i pozostaje nic innego jak tylko,rozdawać autografy swoim wielbicielom,widzicie jakie to proste
a Ty to umiesz zrobić ?? ;]]
To jest naprawdę łatwe. Najprościej zrobić to w mało skomplikowanym polskim programie Audacity
🙂
Wrzucasz do programu kwestię nagraną przez drugą osobę z duetu, dogrywasz swoją ścieżkę, oczywiście wcześniej wrzucasz podkład, wyrównujesz i gotowe
🙂
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
agata222 kobieta, 35
25 sierpnia 2010 o 12:46
Zgłoś do moderacji
Ja mogę z kimś zaśpiewać i złożyć to, albo jak ktoś nie chce ze mną zaśpiewać to mogę tylko złożyć jakiś duet
🙂
anilorak2 kobieta, 35
Gdańsk
Nagrań: 264, Postów: 1881
25 sierpnia 2010 o 12:47
Zgłoś do moderacji
Agatka ze mną! ze mną! tylko nie wiem co
🙁
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
agata222 kobieta, 35
25 sierpnia 2010 o 12:52
Zgłoś do moderacji
No właśnie ja też nie wiem, co...
🙁 Trzeba poszukać i będzie duet jak ta lala
😃
anilorak2 kobieta, 35
Gdańsk
Nagrań: 264, Postów: 1881
25 sierpnia 2010 o 12:52
Zgłoś do moderacji
😃
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
wilczyca115 kobieta, 25
z Polski :)
Nagrań: 26, Postów: 24
20 sierpnia 2011 o 16:18
Zgłoś do moderacji
A jak wy nagrywacie te duety? Przez skype, jakoś inaczej, czy po prostu jesteście w jednym pokoju? Bo ja byłabym chętna, mam już parę nagrań, więc mozecie posłuchać, jak śpiewam 😉
Dziewczyny są jak parkingi - najlepsze są zajęte ;)