29 sierpnia 2013 o 23:40
Zgłoś do moderacji
HEJ!
Jestem gitarzystą w zespole rock/metalowym. Pilnie poszukujemy wokalisty lub ewentualnie wokalistki z mocnym głosem.
Liczy się zarówno umiejętność melodycznego śpiewu jak i ostrzejszego wokalu (wydarcia się gdy potrzeba)
Doceniamy umiejętność pisania tekstów po angielsku, polsku,
Dysponujemy własną darmową, wyposażoną i w pełni wygłuszoną salą prób.
Jesteśmy w wieku 17-20 lat. Mamy za sobą kilka koncertów oraz napisane własne utwory. W najbliższym czasie planujemy udać się do studia.
Inspirujemy się wszystkim tym co każdy z nas przeważnie słucha, a gramy najbliżej metalu.
Zapraszamy wszystkich chętnych. Proszę o jakieś pw lub zostawienie kontaktu pod postem.
natala13170 kobieta, 28
Katowice
Nagrań: 75, Postów: 196
30 sierpnia 2013 o 15:33
Zgłoś do moderacji
Jestem ciekawa jak pracujecie...
macie możliwość jakoś zaprezentować się tutaj .. ?
kanał na YT jak gracie czy coś ?
🙂
No i powodzenia w szukaniu..
😛
,, Powodzenia - nie dziękuję bo nie muszę ja mam to co chcę a RAP wypełnia moją duszę... " <3
30 sierpnia 2013 o 16:59
Zgłoś do moderacji
Mamy kanał na YT ale tam są tylko ostatnie koncertówki. Anyway pracujemy jak każdy normalny zespół - przychodzimy na salkę i gramy ;O Skomplikowane...
Po prostu szukamy wokalu do cięższych klimatów. Zależy nam na tym żeby wokalista był naprawdę charyzmatyczny, miał kontakt z publiką i potrafił modelować głosem kiedy trzeba.
Jak ktoś jest zainteresowany - https://www.facebook.com/band.mirrorvain.
Wszystkie nagrania które są to jak mówiłem koncertówki i brzmią jak ciężki riff grany na cleanie. Niby to samo ale ciężko porównać do oryginału.