gso3ugg kobieta, 22
Podkarpacie
Nagrań: 0, Postów: 1
29 sierpnia 2013 o 22:02
Zgłoś do moderacji
Jesteśmy młodzi nie którzy mają po 10 lub 15 lat .
Ale po mimo wieku zastanawialiście się kiedyś czemu dostaliście TO COŚ?
Przecież jesteś tak jakby wybranym .
Wielu z was jest jedynym utalętowanym człowiekiem w swojej szkole,
Ja tak mam i do tego trudno mi jest gdyż wszyscy mi zazdroszczą tego że śpiewam ładnie a oni nie .
Szczególnie dziewczyny które być może nic w życiu nie osiągną bo one by tylko się na WF-ie ganiały i kopały tych którzy nie są dobrzy w sporcie i lubią ćwiczyć samemu lub jeździć np. na rolkach .
Lecz powracając do tematu, to gwiazdy i muzycy zaczynają ciężko ale wychodzą na prostą .
Ale jak patrzycie na życie gwiazd to po paru latach zauważacie że oni nie mają normalnego życia : cały czas do okała w aparacji i kamery które próbują złapać jakiś żenujący moment.
Wiec czy lepiej nie ujawniać talętu? i go zmarnować? NIE! możesz zostać małą gwiazdą nie musisz być taka jak Selena Gomez czy Miranda Cozgrove wystarczy chęć .
Ale jeżeli chcecie żyć w stresie to proszę bardzo ja nie zabraniam sami decydujecie ,
lecz (za powturzeniem) po przeczytaniu tego będziecie mieć jednak obawy i za to was przepraszam ale to tylko takie pare słów z mojej głowy...
Jestem kimś... innym
angie166 kobieta, 27
Nagrań: 20, Postów: 228
29 sierpnia 2013 o 22:48
Zgłoś do moderacji
"Ja tak mam i do tego trudno mi jest gdyż wszyscy mi zazdroszczą tego że śpiewam ładnie a oni nie ." To niech się naucza, każdy może zrobić coś ze swoim głosem.
"zauważacie że oni nie mają normalnego życia , Ale jeżeli chcecie żyć w stresie to proszę bardzo ja nie zabraniam sami decydujecie , " Owszem Ci co ciągle są w Tv.. a nie trzeba byc ciągle w mediach, by robic to co się kocha.... Gwiazdy, które robią wokół siebię show w mediach mają cięzko, bo media czekają tylko na jakas aferę w ich życiu, zeby pokazac w Tv i zarobic.. Ale można śpiewac dla ludzi bez mediów
😃
"Pamiętaj o tym że nadzieja karmi, a nie tuczy,
do szczęścia otwarte drzwi, nie szukaj kluczy.."