Konto usunięte
Tam gdzie nie ma już dróg!! xD
27 sierpnia 2013 o 09:26
Zgłoś do moderacji
Ja mam niski głos. może u mnie na nagraniach tego nie słychać, ale niski
😃
Zαкσ¢нαηα W Mυzу¢є Pσ Uѕzу! <3 ℓσνєєє ♥
wikid08 kobieta
Nagrań: 0, Postów: 1
27 sierpnia 2013 o 18:02
Zgłoś do moderacji
do: winia02
możesz przez to śpiewać niskie wokale
kieron222 mężczyzna, 31
Lublin
Nagrań: 70, Postów: 29
27 sierpnia 2013 o 18:14
Zgłoś do moderacji
śpiewać uwielbiam, ale nie trawię swojego wokalu (szczególnie w trakcie przesłuchiwania nagrań).
poza tym, chciałbym mieć większą skalę.
fafik95 mężczyzna, 29
Szczecin
Nagrań: 0, Postów: 92
1 września 2013 o 17:45
Zgłoś do moderacji
Ja w porównaniu z tym co wykonywałem na początku swojej przygody z muzyką,a nawet z tym co wykonywałem jeszcze 0,5 roku temu jestem zadowolony z postępów,bo już nie boję się ciągnąć wyrazów oraz nie boje się ciągnąć oktaw wyżej.
Jednak podjąłem się zajęć,gdyż chciałbym poprawić dykcję oraz spróbować śpiewać o 0,5 lub tonację wyżej bez fałszów i nieczystości
harento7 mężczyzna, 32
Nagrań: 6, Postów: 6
4 września 2013 o 02:00
Zgłoś do moderacji
Ja powiem tak: śpiewac bądź co bądź lubię, nie wiem czy ktos z was mial tez takie wrazenie ze po uslyszeniu swojego nagranego glosu stwierdzil: "hej, to ja mam taki głos? myslalem ze inny" predzej wole spiewac gdzies w klubach karaoke, nie wiem, moze to kwestia przyzwyczajenia, mimo ze nie majac tutaj konta ising plus jakosc nagrania jest trywialnie niedopasowana do calosci utworu, a w brzmieniu slychac uciekajace slowa i melodie.
4 września 2013 o 13:17
Zgłoś do moderacji
Ja uważam, że nie śpiewam dobrze. Nagrałem nie tka dawno jedną piosenkę i wrzuciłem do sieci, żeby zobaczyć, czy ktoś oceni pozytywnie, czy negatywnie.
Zerkniecie?
http://www.youtube.com/watch?v=16faTreYssI
4 września 2013 o 18:23
Zgłoś do moderacji
Nie lubię mojego wokalu. Niektórzy pytają mnie o płeć podczas rozmowy przez telefon, ponieważ mam bardzo niski, wręcz przypominający męski głos. Często też śpiewam przez nos, nienawidzę słuchać swoich nagrań.
15 sierpnia 2015 o 15:35
Zgłoś do moderacji
Mam właśnie tak jak wielu z Was: gdy słucham nagranego swojego głosu, zdaje mi się, że to nie ja 😛
Mama mówi, że ładnie śpiewam, ale według mnie przy wyższych dźwiękach przerywa mi się głos i to brzmi dziwnie 😕
ddraber mężczyzna
Wadowice, Małopolska
Nagrań: 0, Postów: 10
24 sierpnia 2015 o 21:56
Zgłoś do moderacji
Hah Bardzo fajny temat.
Co do mnie. Jestem dla każdego dość surowy i też surowy dla siebie. Zresztą jak gram na gitarze to też jestem surowszy niż wielu (nawet często instruktorów) co do mojej gry. Identycznie przeszkadza mi mój brak pewności jeśli chodzi o śpiewanie samemu jak i w grupie (w grupie też zauważam jak coś szwankuje).
Zamierzam śpiewać do własnych utworów (chodzi o muzykę elektroniczną - mam już 21 kawałków bez wokalu <<lubię też muzykę bez wokalu ale mi się to uprzykrzyło>>😉. Będzie mnie czekała praca i przede wszystkim praktyka. To sądzę..