dexon mężczyzna
Wejherowo
Nagrań: 224, Postów: 10
14 sierpnia 2013 o 22:55
Zgłoś do moderacji
Zastanówcie się(pisze do właścicieli portalu] Czy takie konkursy,które organizują ludzie nie mający zielonego pojęcia o śpewaniu mają sens?. Pomyślcie o jakeiejś właściwej formie..A te idiotyczne nagrody ?
Konkurs ma swoje prawa -a tu jest jakaś ściema. I cyrk na kółkach !!!
A teraz czekam na posty typu"-a po co sie wtrącasz,sam nie umiesz śpiewać ..... itp itd.}
muzykalnajaa kobieta, 27
Okolice miasta :D
Nagrań: 3, Postów: 262
14 sierpnia 2013 o 22:59
Zgłoś do moderacji
Nie. Nie patrze czy umiesz spiewac czy nie, ale racja Konkursy robia osoby w wieku do 12-14 lat... . Wiec sensu nie maja, ale widocznie kto lubi dobra zabawe.
😉 Nagrody...wszystkie nagrania do ulub itd..bo i takie sa... innych nikt nie da wiec... moje zdanie jest dzielone 50 na 50 do twojego
🙂
Warto mieć marzenia i wierzyć, ze się spełnią ! ♫
15 sierpnia 2013 o 11:29
Zgłoś do moderacji
A jakie mają być nagrody? Słuchawki, poduszki, kubki? Od tego są konkursy oficjalne.
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
22 sierpnia 2013 o 20:33
Zgłoś do moderacji
@Panie Dexon'ie pragnę zauważyć, iż nie wszystkie konkursy organizowane przez użytkowników są tak jak to Pan napisał ściemą i z idiotycznymi nagrodami. Czuję się obrażony Pana wypowiedzią, gdyż sam osobiście organizowałem zabawy na tym portalu. Na drugi raz, za nim Pan coś napisze bardzo proszę zaznajomić się z całym portalem i jak on fukcjonował przez te jak na razie 3 lata.
P.S. Przepraszam 4 lata, mój błąd.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
natala13170 kobieta, 28
Katowice
Nagrań: 75, Postów: 196
23 sierpnia 2013 o 10:27
Zgłoś do moderacji
Moim zdaniem dexon ma dużo racji....
raz a pół roku zdarzy się normalny konkurs...
A tak tylko dzieciaczki buszują i zakładają jakieś konkursy które w min.40% są odwoływane ...
Do tego nie wiadomo po co je wgl. robią jak wygrywa osoba im znana lub ta, która ,,naciągnęła" organizatora na swoją stronę....
Jak na razie w konkursach nie ma zbytnio nic ciekawego, wszystko to samo...
,, Powodzenia - nie dziękuję bo nie muszę ja mam to co chcę a RAP wypełnia moją duszę... " <3