uważam, że jeśli chodzi o ludzi w wieku poniżej 10 lat to rodzice powinni im ograniczyć dostęp do internetu, prawda jest taka że gdzieś do 12 roku życia biegałam po podwórku ze znajomymi i sądzę, że internet psuje te dzieci
😛 nie mają dzieciństwa. tak na prawdę to nadal wolę wyjść gdzieś ze znajomymi niż siedzieć przed ekranem. wiele osób może stwierdzić ze "co ja to wiem o życiu przecież mam tylko 15 lat a to jest równo znaczne z tym ze jestem gimbusem..." uważam ze czasem osoba młodsza wie więcej niż dorosła i każdego należy traktować tak samo, kurcze a co do zablokowania cię przez jakby nie było tylko 2 lata młodszą dziewczynę,to olej temat i nie próbuj walczyć z głupotą bo nie dasz sobie z tym rady. ogólnie, mówiąc że jest ona małym dzieckiem trochę mnie rozbawiłaś
😃 dzielą was tylko 2 lata :3. mnie od ciebie dzielą tylko 3 lata xD nie twierdzę że jesteś dzieckiem bo było by to spore wywyższanie się
😛. według mnie ludzi powinno się oceniać po inteligencji a nie po wieku.a z kolei idąc w drugą stronę za 3 lata będę pełno letnia, ale to nie sprawi że będę dorosła czy dojrzała... jednak prawo będzie mnie postrzegać jako dorosłą osoba która sama za siebie odpowiada... postrzeganie ludzi po wieku często jest na prawdę błędne.Na twoim miejscu wyszłabym na dwór i spotkała się ze znajomymi zamiast siedzieć za przeproszeniem na dupie.jeśli chodzi o mnie zrobiłabym dokładnie to samo, ale jestem przeziębiona i chcę się wykurować przed koncertem
😜