10 sierpnia 2013 o 16:23
Zgłoś do moderacji
Kilka tygodni temu , może nawet miesiąc temu nagrałam piosenkę na innej piosence . Przez ten czas te nagranie było cały czas na moim profilu , aż pewnego dnia moderator usunął mi te nagranie ... Tak nagle ! -,-Już miałam tak kilka razy ! Rozumiem , że to jest nie zgodne z regulaminem , ale nie mam nawet jak tej piosenki nagrać , ponieważ tej piosenki nie ma na iSing'u , a na forum o '' propozycje piosenek '' prosiłam o tą piosenkę prawie z miesiąc i nadal jej nie ma ;c A nie każdego stać na '' PLUSA '' . Ja po prostu nie chcę kupywać PLUSA , aby nagrać na opcji '' moja piosenka '' , bo mi to się nie opłaca . A te nagranie było dla nagranie ze wszystkich było dla mnie bardzo ważne ! To nie FAIR ! ; /
Edytowano 11 sierpnia 2013 o 15:58.
10 sierpnia 2013 o 16:30
Zgłoś do moderacji
Ale wiesz o tym, że możesz kupić oddzielnie tą opcję i wtedy to kosztuje 3 czy 4 złote. Tak jakoś.
10 sierpnia 2013 o 16:32
Zgłoś do moderacji
Może ktoś je zgłosił.. i dlatego usunęli.. bo nie można nagrywać innej piosenki która nie jest dostępna.. trzeba wykupic sobie ising plus

Śpiew jest dla mnie jak oddech, jest moją miłością<3
Zapraszam na http://www.youtube.com/user/malinka4334/videos?view=0 ;-)
monyashka kobieta, 25
Gliwice

Nagrań: 18, Postów: 234
10 sierpnia 2013 o 16:47
Zgłoś do moderacji
Trzeba kupić sobie Plusa. Przecież za coś muszą kupować nowe podkłady, nic nie jest za darmo.
Możesz też wykupić osobną "moją piosenkę" na miesiąc za niecałe 5 złotych, ale polecam kupienie całego Ising +
lady117 kobieta, 26

Nagrań: 16, Postów: 609
10 sierpnia 2013 o 17:58
Zgłoś do moderacji
Mi nie usunęli nagrania a też nagrywałam piosenka na piosence... ale to było dawno. Może spróbuj wziąć nagranie na prywatne...
Jest jedna różnica, między drogim psem z hodowli a tym ze schroniska.
Gdy zaadoptujesz psa - uratujesz mu życie... ♥
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
10 sierpnia 2013 o 23:21
Zgłoś do moderacji
To jest fair, musicie się nauczyć, że kiedy jesteście na obcym podwórku to musicie się stosować do takich zasad jakie panują tutaj. Przecież regulamin zaakceptowaliście

Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
11 sierpnia 2013 o 13:29
Zgłoś do moderacji
Tak , ja o tym wiem , że można kupić taką opcję ...