10 sierpnia 2013 o 16:23
Zgłoś do moderacji
Kilka tygodni temu , może nawet miesiąc temu nagrałam piosenkę na innej piosence . Przez ten czas te nagranie było cały czas na moim profilu , aż pewnego dnia moderator usunął mi te nagranie ... Tak nagle ! -,-Już miałam tak kilka razy ! Rozumiem , że to jest nie zgodne z regulaminem , ale nie mam nawet jak tej piosenki nagrać , ponieważ tej piosenki nie ma na iSing'u , a na forum o '' propozycje piosenek '' prosiłam o tą piosenkę prawie z miesiąc i nadal jej nie ma ;c A nie każdego stać na '' PLUSA '' . Ja po prostu nie chcę kupywać PLUSA , aby nagrać na opcji '' moja piosenka '' , bo mi to się nie opłaca . A te nagranie było dla nagranie ze wszystkich było dla mnie bardzo ważne ! To nie FAIR ! ; /
Edytowano 11 sierpnia 2013 o 15:58.
10 sierpnia 2013 o 16:30
Zgłoś do moderacji
Ale wiesz o tym, że możesz kupić oddzielnie tą opcję i wtedy to kosztuje 3 czy 4 złote. Tak jakoś.
10 sierpnia 2013 o 16:32
Zgłoś do moderacji
Może ktoś je zgłosił.. i dlatego usunęli.. bo nie można nagrywać innej piosenki która nie jest dostępna.. trzeba wykupic sobie ising plus
😉
Śpiew jest dla mnie jak oddech, jest moją miłością<3
Zapraszam na http://www.youtube.com/user/malinka4334/videos?view=0 ;-)
10 sierpnia 2013 o 16:47
Zgłoś do moderacji
Trzeba kupić sobie Plusa. Przecież za coś muszą kupować nowe podkłady, nic nie jest za darmo.
Możesz też wykupić osobną "moją piosenkę" na miesiąc za niecałe 5 złotych, ale polecam kupienie całego Ising +
lady117 kobieta, 24
Nagrań: 16, Postów: 609
10 sierpnia 2013 o 17:58
Zgłoś do moderacji
Mi nie usunęli nagrania a też nagrywałam piosenka na piosence... ale to było dawno. Może spróbuj wziąć nagranie na prywatne...
Jest jedna różnica, między drogim psem z hodowli a tym ze schroniska.
Gdy zaadoptujesz psa - uratujesz mu życie... ♥
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
10 sierpnia 2013 o 23:21
Zgłoś do moderacji
To jest fair, musicie się nauczyć, że kiedy jesteście na obcym podwórku to musicie się stosować do takich zasad jakie panują tutaj. Przecież regulamin zaakceptowaliście
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
11 sierpnia 2013 o 13:29
Zgłoś do moderacji
Tak , ja o tym wiem , że można kupić taką opcję ...