ed999 => "Skoro juz tak wiele postów off topic...A to Wam się podoba? http://www.youtube.com/watch?v=EgpvnAS3cwQ"
no prosze! wreszcie jakiś sensowny post z Twojej strony
😛 nawet fajna piosenka heh.. w takich zespołach najbardziej mi sie ładne wokalistki przykuwające oko podobają heh ostatnio byłem w carpe diem w Krk na piwku z NZS i tak sie złozyło na koncert trafiliśmy.. nie pamietam kto grał.. ale wokalistka była tak ubrana.. że nie potrzebny był słuch
😛... a ten Vena Valley "Libido" jak dla mnie troszke za lekkie (nie mówię że złe po prostu moje gusta tu biora górę).. ale ogólnie fajnie sie słucha ;] ale na dłuższą metę by mi sie przejadło podobnie jak avenasence itp.. ;] ogólnie to teraż żyję w skrajnościach.. trochę CALIBAN trochę SDM
😛.. itp
==============
a ten ZERO PROCENT nawet mi sie podoba piosenka do której zrobili teledysk, fajna barwa głosu i ogólnie wykonanie fajne, teledysk za mało krwawy
😛 (moje zbooczenie hehe za dużo Belphegora za młodu sie oglądąło hehe) a tak serio to spoko tylko tancerze baletowi musza poćwiczyć "synchrony" jak by to Piróg powiedział
😛.. pozdrowionka moze kiedys sie wybiore jak bedziecie grali w Kraku
😉 wsumie dawno nie skakałem w jakiejs piwnicy.. może dlatego ze juz 3x pojechałem po "moszu" na pogotowie ze skreconym stawem skokowym.. tak to jest jak sie szaleje
😛 chociarz u Was może byc spokojniej niż na zespole deathcorowym jakims
😉 pożyjemy zobaczymy! ;]
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni..