5 sierpnia 2013 o 19:31
Zgłoś do moderacji
Więc tak wcześniej bez problemu nagrywałam piosenki ale od 2 miesięcy mi nie działa mikrofon przez tą stronę . Znaczy , że jak nagrywam przez Rejestrator dźwięku w laptopie to działa ale na isingu nie . Nie ma w ogóle połączenia bo ja mam w laptopie mikrofon jak jest tam sprawdzanie kamery i mikrofonu to wcześnie kolorowe coś podnosiło się do góry i na dół zależało od siły głosu a teraz to w ogóle się nie pokazuje jak nagram z kamerą to tylko mnie widać a nic nie słychać a jak bez kamery to nie chce się kompletnie odtworzyć bez sens może to coś z tą stroną . Może ktoś pomóc nie wiem już co robić . Jak ktoś będzie miał problem z kumaniem mojego problemu to niech pisze .
WW
natala13170 kobieta, 29
Katowice

Nagrań: 75, Postów: 196
5 sierpnia 2013 o 19:58
Zgłoś do moderacji
Myslę, że powinnaś przy ,,sprawdzaniu" kamerki i mikrofonu sprawdzić czy w okienku do wyboru mikrofonu nie jest przestawiona jakaś opcja (np. czy nie ejst zaznaczona nazwa innego mikrofonu, którego obecnie nie używasz)

Jeżeli tego nie próbowałaś, to spróbuj

Nic innego nie przychodzi mi na myśl...
,, Powodzenia - nie dziękuję bo nie muszę ja mam to co chcę a RAP wypełnia moją duszę... " <3
5 sierpnia 2013 o 23:02
Zgłoś do moderacji
Miałam identycznie dopóki nie zainstalowałam przeglądarki Google Chrome - tutaj wszystko mi działa jka należy - spróbuj - może pomoże.