mmikell mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 2
1 sierpnia 2013 o 21:57
Zgłoś do moderacji
Cześć,
mam do Was ogromną prośbę.
Nie śpiewam dlugo, nie poświęcałem dużo czasu na ćwiczenia, ale ciężko mi iść w którąkolwiek stronę nie wiedząc na czym stoję.
Chciałbym, żebyście szczerze wyrazili opinię na temat mojego nagrania (wiem, że wysłuchanie tego nie koniecznie będzie przyjemne).
Jeżeli ktoś byłby taki miły, to chodzi o krótkie opisanie ogólnego wrażenia, co najbardziej się nie podoba, nad czym muszę popracować, wskazówki co robić żeby było lepiej. Ewentualnie jeżeli się znajdzie jakiś pozytyw, to prosiłbym o wymienienie.
Również jeżeli ktoś ma większe "gitarowe" doświadczenie, chętnie usłyszę wskazówki dot. gry.
I mam jedno pytanie do osób, które mają lepszy słuch odemnie - bardzo fałszuję?
No i oczywiście mam świadomość swojej wady wymowy. Ciężka sprawa Wam powiem, tyle na ten temat.
W linku poniżej jest nagranie. Jest to własna interpretacja (a raczej improwizacja wokół) utworu Juniora Parkera pt. " driving me mad".
http://www.youtube.com/watch?v=iMgv9ga6k2E
Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za jakąkolwiek odpowiedź.
simka115 kobieta, 24
Nagrań: 43, Postów: 53
1 sierpnia 2013 o 22:07
Zgłoś do moderacji
Co do tego czy fałszujesz czy nie, to się nie wypowiem bo nie znam oryginalnego wykonania, ale podoba mi się twoja barwa głosu
🙂
Czerp z innych ale nie kopiuj ich. Bądź sobą.
angie166 kobieta, 27
Nagrań: 20, Postów: 228
1 sierpnia 2013 o 22:09
Zgłoś do moderacji
To tak :
Super grasz na gitarze!
🙂 Długo się uczysz ?
Wokal jest trochę nieczysty. Ćwicz na jakichś wprawkach. No sama nie wiem... wrażenia nie robi. Jak długo śpiewasz ?
Ale jakbyś ćwiczył dużo to było by super i byś mógł z ta gitarą wrzucić jakis dobry cover.
🙂 Pozdrawiam!
🙂
Ps. tez ucze się grac na gitarze, ale nie dam Ci wskazówek, bo gram krotko
🙂
"Pamiętaj o tym że nadzieja karmi, a nie tuczy,
do szczęścia otwarte drzwi, nie szukaj kluczy.."