bogusmc mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 6
27 sierpnia 2013 o 00:49
Zgłoś do moderacji
[cytat=miloszelvisziemli]Mixery są słabe🙂
Najlepszą opcją jest interfejs🙂
Shure sm 58 tak jak już pisałem nie zachwyca jakością......ma bardzo dużo dołu i słabo zbiera górne częstotliwości.....a z tego co widzę jesteś kobietą to właśnie Ty potrzebujesz coś co te górne częstotliwości zbierze dobrze.....napisz ile masz pieniędzy🙂[/cytat]
kolego, a skąd masz takie doświadczenia z Shure SM58? Tak się składa, że używam ich na scenie od kilku ładnych lat. SM58 jak również Bety. Chcesz powiedzieć że zbiera dużo dołu i mało górki? SM58 zbiera do 15kHz, beta trochę więcej bo do 16kHz. A polecasz koleżance za przeproszeniem g***o jakim jest SENNHEISER E815 który posiada pasmo przenoszenia 80 - 12000 Hz (12kHz)!!!
Fakt że może SM58 zbiera dużo basu może być spowodowane tym że ktoś kto tak powiedział po prostu nie potrafi go ustawić.
koleżanko, jeśli jeszcze nie kupiłaś to bierz SM58 w ciemno, byle pochodził z Polskiej dystrubucji, teraz dużo podróbek czycha na klientów.
bogusmc mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 6
27 sierpnia 2013 o 00:51
Zgłoś do moderacji
[cytat=miloszelvisziemli]Interfejs:Lexicon Alpha ok.300zł i do tego i jak 60 zł dołożysz to mikrofon SENNHEISER E815,a jak nie masz kasy to Shure pg 48🙂[/cytat]
chcesz powiedzieć, ze pg48 zachwyca większą jakością niż SM58???????????????
exciter mężczyzna, 45
Nagrań: 119, Postów: 498
28 sierpnia 2013 o 14:26
Zgłoś do moderacji
a ja właśnie używam SM58 do nagrywania i jakoś nie zamierzam zmieniać. niezadowolony jestem jedynie z brzmienia mojego głosu, ale to już nie jest wina mikrofonu tylko moich strun głosowych.
Exciter