Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kocham piosenkarke Violette czyli Martine Stoessel
kocham piosenkarke Violette czyli Martine Stoessel
,, Powodzenia - nie dziękuję bo nie muszę ja mam to co chcę a RAP wypełnia moją duszę... " <3
natala13170 pisze:
Jest dobrze, autora natomiast odsyłam do przeczytania regulaminu tej strony... Dla wszystkich osób w wieku, jakie zostały wymienione ta strone nie jest... dla was jest Ising mini 🙂 (jeśli jeszcze istnieje)
roksana1222 pisze:
Kto uważa że isingu plus tu nie powino być! Bo patrzcie jakby nie było ising plus to wtedy byśmy mogli nagrywać swoją piosenkę a tak musimy mieć ising plus żeby zmienić tonacje i żeby ładniej śpiewać i ustawić ton naszego śpiewania. A jeszcze do tego trzeba za to płacić. Szkoda że nie dają na tydzień za darmo a później jak chce się mieć to to trzeba kupić. Nie wiem jak wy ale ja z ising odchodze papa.Jak tak chcą to mają 5 użytkowniki mniej.Bo moja siostra cioteczna odchodzi,mój brat cioteczny odchodzi,moja siostra odchodzi,mój brat odchodzi i ja odchodze.
nie wszystko złoto co się świeci...
Temat zamknięty 19 sierpnia 2013 o 11:51.
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej