svvistak mężczyzna, 67
Toruń
Nagrań: 45, Postów: 16
25 lipca 2013 o 21:17
Zgłoś do moderacji
Jest wielu na tym portalu którzy powinni się wypowiedzieć Jakimi kryteriami się kierują przy podbijaniu nagrania w "rankingu dnia"????????? Czy chodzi tu o śpiew?? czy o chorobę która dosięgła niektórych???? Osobiście mam praktykę jako muzykoterapeuta w szpitalu psychiatrycznym. Konkretnie: poczytajcie komentarze "aktorki" lub u Piotrek10020. Osobiście znam kilka osób przybitych do wózka i śpiewają, śpiewają poprawnie a nawet lepiej i nie chcą litości a jedynie szacunku i docenienia ich śpiewu. Jestem ciekaw czy ktoś mi odpowie??????????????????????
ZWIJACZ najlepszy na ŚWIECIE
fiftygrosz kobieta, 30
Lublin
Nagrań: 24, Postów: 84
25 lipca 2013 o 21:26
Zgłoś do moderacji
Jakoś wypowiedzi i nadmiar znaków zapytania odejmują panu 40 lat z wieku.
25 lipca 2013 o 21:40
Zgłoś do moderacji
Ja podbijam tylko ze względu na głos - na to, czy ktoś fałszuje, czy ma poczucie rytmu itp.
Nie przeszkadza mi czy ta osoba jest zdrowa fizycznie czy niepełnosprawna, bo nie o to chodzi na portalu do śpiewania.
Moim zdaniem "aktorka34" nie powinna znaleźć się w rankingu dnia, bo śpiewać ona nie umie.
Wzbudza tylko litość zamieszczając zdjęcia na wózku inwalidzkim i spamując w dziwny sposób, zamieniając litery itd.
Najgorsze jest to, że wielu fanów "aktorki" a właściwie jej choroby...zaczęło błagać pod lepszymi nagraniami o wycofanie ich z rankingu. Jeśli tak ma to wyglądać to dziękuję za ranking, nie chcę brać udziału w chorej nierównej walce między...ludźmi? To nie ludzie, to psy, które rzucają się na RD jak na mięso.
svvistak mężczyzna, 67
Toruń
Nagrań: 45, Postów: 16
26 lipca 2013 o 13:42
Zgłoś do moderacji
Webuniu poszłaś jak to się mówi "ostro po bandzie". Masz rację i ja się z tym zgadzam. A jeśli chodzi o wypowiedź fiftygrosz to bardzo bym chciał mieś nawet 57 lat mniej.
ZWIJACZ najlepszy na ŚWIECIE