Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
taktaktak pisze:
No rzeczywiście niesamowity, ale mam sentyment do wersji pierwotnej tego projektu z udziałem artystów.
W tym projekcie nie podoba mi się głos faceta który zaczyna drugi refren, wszystko psuje
I dziadka co śpiewa na słowach pierwszej zwrotki: "That someone, somehow will soon make a change" też bym wywaliła, ma jakąś dziwną wymowę angielskiego
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
....
IVCIA
aro23 pisze:
myślałem, że nic mnie nie zaskoczy tak, jak wersja tej piosenki nagrana przez przedstawicieli szwajcarskiego środowiska muzyki punkowej, ale i w Tym przypadku czuję się zaskoczony, rzecz jasna in pluswzruszająca wersja
a propos "faceta, który zaczyna drugi refren"... raczej nie idzie go wywalić, bo jeśli wzrok mnie nie myli to Wyclef Jean, który sam pochodzi z Haiti...
majusia98 pisze:
aro23 pisze:myślałem, że nic mnie nie zaskoczy tak, jak wersja tej piosenki nagrana przez przedstawicieli szwajcarskiego środowiska muzyki punkowej, ale i w Tym przypadku czuję się zaskoczony, rzecz jasna in pluswzruszająca wersja
a propos "faceta, który zaczyna drugi refren"... raczej nie idzie go wywalić, bo jeśli wzrok mnie nie myli to Wyclef Jean, który sam pochodzi z Haiti...
Aro,nie myli Cię wzrokWyclef śpiewa tu najprawdopodobniej coś po haitańsku,bo angielski to chyba nie jest...
Mnie ogólnie się podoba,kilka rzeczy co prawda zaskoczyło mnie niezbyt pozytywnie,ale wolę to zachować dla siebieEfekt jest bardzo...oryginalny,tak powiem. Jest fajnie
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
WTF?!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej