19 lipca 2013 o 17:37
Zgłoś do moderacji
SOAD?
Osobiście wolę coś lżejszego, ale SOAD też znam i lubię.
Cóż...ja słucham zespołów takich jak Dolls Insane, Evanescence, Vocaloidów i sporadycznie rapu...z muzyką metalową miałam styczność, jeszcze z zespołem Iron Maiden...ale nie kocham się nie wiadomo jak w tej muzyce i subkulturze. Posłucham jednak co jakiś czas.
19 lipca 2013 o 17:51
Zgłoś do moderacji
U mnie chyba najczęściej w głośnikach króluje właśnie SOAD, Iron Maiden, Slipknot, The Offspring, Tool, Avenged Sevenfold no i w sumie jeszcze Hypocrisy też należy się wyróżnienie. Ale jeżeli chodzi o Evanescence to osobiście uwielbiam barwę głosu Amy Lee. Utwór "Everybody's fool" przyprawia mnie o dreszcze.
hato kobieta
Nagrań: 0, Postów: 2
28 lipca 2013 o 21:16
Zgłoś do moderacji
Cześć. Wiecie co jest troszkę słabe wg. mnie? Bardzo dużo tutaj piosenek pop, mało metalowych jak chociażby jakiś wolnych np. Snuff Slipknota. Myślę, że to by było dobre tutaj. Wielu ludziom repertuar nie pasuje (np. mnie :'c) A wracając do tematu moi rodzice wychowali mnie na rocku, ale przestawiłam się na mocniejsze klimaty, a moimi ulubionymi zespołami są: The Agonist, Behemoth, Miss May I, As I Lay Dying oraz Shinedown. :'3 Lubię też japoński rock.
28 lipca 2013 o 21:28
Zgłoś do moderacji
Siemanko
🙂 Ja uwielbiam Disturbed no i teraz również device
😉 Słucham Sabatonu(gimbatonu
🙂 ). Mówiąc szczerze uwielbiam głos Davida.jest świetny,niepowtarzalny.Lubię również słuchać 5FDP(Five finger death punch).Repertuar mi równiez nie pasuje bo mam (wydaje mi się) mocny głos i nie daje rady wyciągac tych popowych piosenek
🙂
"If I close my eyes forever "
mitka kobieta, 27
Nagrań: 1, Postów: 373
28 lipca 2013 o 22:40
Zgłoś do moderacji
hato pisze:
Cześć. Wiecie co jest troszkę słabe wg. mnie? Bardzo dużo tutaj piosenek pop, mało metalowych jak chociażby jakiś wolnych np. Snuff Slipknota. Myślę, że to by było dobre tutaj. Wielu ludziom repertuar nie pasuje (np. mnie :'c) A wracając do tematu moi rodzice wychowali mnie na rocku, ale przestawiłam się na mocniejsze klimaty, a moimi ulubionymi zespołami są: The Agonist, Behemoth, Miss May I, As I Lay Dying oraz Shinedown. :'3 Lubię też japoński rock.
the agonist - za growlem nie przepadam ale ona jest zajebista pod każdym wzgledem i growlowania i ,zwykłego, śpiewu
😃
,,Czasami wolę być zupełnie sam
Niezdarnie tańczyć na granicy zła
I nawet stoczyć się na samo dno
Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk,,